Bakerst f. v.: Ingrid Kirkholt, Malin N Norli, Mia Bakken, Marina Reitan, Gjertrud Moen, Ruth Holte og Linn Solem Røen.

Foran f. v.: Mathilde E. Bakken, Karen Andrea Gåsvand, Emma Iren Langø, Anne Norli, Unn Inger Halgunset og Marit Grytbakk.

Her finner du resultane fra J11 sine kamper sesongen 2011. Dessverre noe mangelfull oversikt.
Les mer...
Laget borte mot Melhus 1 og 3

To tap mot Melhus

Lørdag 24. september spilte Rindal FK jenter 11 år sine to siste seriekamper denne sesongen. For enkelhets skyld samla vi de to bortekampene mot Melhus 1 og 3 på samme dag. En gjeng bestående av 14 jenter og mange optimistiske foreldre tok turen til Melhus i vakker høstsol.

Kunstgress er ukjent for oss, men vi kan vel trygt si at både banen og fotballferdighetene våre gjorde det slik at vi kom litt for kort mot to sterke Melhus-lag. Ballen rullet for fort og Melhus hadde flere sterke spillere som gjorde det vanskelig for jentene våre å spille god fotball. Det ble solide tap i begge kampene, men vi fikk inn mål!
24. september 2011 Les mer...

Årets første borte-seier!

Etter seier i høstsesongens første kamp forrige uke, dro vi til Hovin onsdag kveld med stor optimisme. Og det hadde vi god grunn til. Rindal FK styrte kampen så og si hele tiden. Innleggene vi har slitt med i vår er blitt mer presise og jentene er blitt mye hissigere i angrep. Gang på gang førte dette til store målsjanser. Men det er litt typisk, når et lag har spillet og sjansene, er det faktisk Hovin som setter inn 1-0.
24. august 2011 Les mer...
Spillere og lagledere klar for høstsesongen

Seier mot Flå i høstpremieren

Onsdag 17. august åpnet vi årets høstsesong på Trollbanenen med kamp mot Flå. Rindal FK startet offensivt, og hadde mange 100 %-sjanser etter gode innlegg fra høyre. Jentene sto på rekke og rad for å putte ballen i mål, men det skulle flere sjanser til før høstsesongens første nettkjenning kom etter 8 minutter.

Rindal FK viste i perioder godt samspill, fotballforståelsen er blitt mange hakk bedre, og forsvarsspillerne er blitt tøffere. Guri i målet hadde en forholdsvis grei kveld, men avverget noen gode skudd fra Flå som lett hadde gått i mål, hadde ikke Guri vært så solid.
17. august 2011 Les mer...

Oppdal ble for sterke

Onsdag 11. mai spilte Rindal jenter 11 år sin første hjemmekamp for sesongen. Motstander denne gang var Oppdal 2, og kampen foregikk på Skogsletta. Etter et durabelt tap i første runde mot Skaun, var det et revansjelystent lag som gikk ut på banen.

Oppdal 2 åpnet sterkt, og fikk inn det første målet etter få minutter. Oppdal 2 økte til 0-3, selv om forsvaret jobbet godt og fikk avverget mange "nestensjanser". Etter hvert fikk vi løftet laget lenger opp på banen, og Rindal svarte med 3 raske, fine scoringer. Vi øynet et lite håp om en jevn kamp, og stemninga i pausen var optimistisk! Pauseresultatet var 3-5.
12. mai 2011 Les mer...

Tapte stort mot Skaun

Lillejenter 11 år hadde bortekamp mot Skaun onsdag 4/5 og det ble tap 18-0. Jentene gjorde en god innsats og hadde mange gode sjanser, men fikk ikke ballen i mål.

Håper på bedre resultat neste onsdag hjemme mot Oppdal 2.