Mali og Mathilde

Oppsummering konkurranser mellom nyttår og påske

I helga er det åpning av konkurransesesongen for fullt. Det er derfor på tide med en forsinket oppdatering med reportasjer fra de konkurransene som har vært så langt i år. Her er omtale fra: 3.000 m i Ranheimshallen,15.01.18. med 11 RIL-løpere, Sebastian Børset har løpt 400m i Ranheimshallen, Helge Langen løp 3.000m i InnendørsNM, Alf PetterBøe 10km i Ålesund, Henrik Aasbø løp sin 134. maraton i Trondheim, 3.000 m i Ranheimshallen, 12.02.18. med 8 RIL-løpere, Mali og Mathilde Eidnes Bakken har deltatt i UM og Tom Frode Theigmann løp 5 km i Vinterkarusellen på Leangen (les mer).

Bilde: Mali og Mathilde i UM Innendørs

6. april 2018 Les mer...
056 start 6km 2000p

Datoer friidrettsarrangementer 2018

Flere av friidrettsavdelinga sine arrangementer har nå fått dato:

Fredag 11.05. Rindal Løpskarusell 1, 2,9 km Start/mål Torshall, (Litj-Lina)
Søndag 10.06. Trollheimsløpet
Fredag 15.06. Rindal Løpskarusell 2, 3,8 km Start/mål Badeplassen, Tjønna
Søndag 09.09. Lina Roindt

2. april 2018 Les mer...

St Olavsloppet 27.-30. juni. Meld deg på!

Bil med bilde.jpg

Startkontingenten går opp 12.04., og vi ønsker en pekepinn på hvor mange lag vi skal melde på. Fint om dere som har tenkt å løpe en eller flere etapper, melder fra til en av laglederne snarest: http://www.rindalil.no/st-olavsloppet.284777.no.html

I år snur stafetten, dvs start i Trondheim og mål i Østersund. Her er etappeoversikten: http://www.st-olavsloppet.com/information/strackoversikt/

 

1. april 2018 Les mer...
Friidrettstrening 4

Friidrett/barneidrett i Rindalshallen

Ski og handball avslutter sine barneaktiviteter denne uka. Derfor åpner friidretten også for unger i «barneidrettsalder» fra kommende torsdag 22. mars kl 1830 til 1930. Deretter hver torsdag til samme tid.

Fint om foreldre møter sammen med de yngste.

Følg med på våre Facebooksider.

18. mars 2018 Les mer...

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.

Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.

Informer om retningslinjene!

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag, idrettskretser og særforbund om å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i sin organisasjon.

14. desember 2017 Les mer...
Trekamp

Friidrett

KM i trekamp med 26 deltakere

Torsdag kveld ble det avholdt åpent klubbmesterskap i trekamp i Rindalshallen med god deltagelse. Trekampen består av 60m, lengde og kule (liten ball for de som er 10 år og yngre). De fleste hadde nok med å holde fokus på gjennomføringen og var ikke så opptatt av resultatet. Men for noen vil det være interessant å sammenligne seg sjøl mot fjorårets resultat. Link til fjorårsresultatlista finner man her.

3. november 2017 Les mer...
DSC_0179

Løpsreportasjer i perioden 7. – 22.10.17

Østremssetra Opp (Alf Petter Bøe), Strandpromenaden (John Woods), NM Terrengløp (Alf Petter Bøe), Mjosundmila (Mali Eidnes Bakken og Edvin Bakken), Amsterdam Maraton (Stian Oldevik), Trøndersk Vinterkarusell (Gjermund Løfald), Snipsøyrvatnet Rundt (Alf Petter Bøe), Hytteplanmila (10 RIL-løpere) og Gråkallen Opp (Sigurd Stenvik). 

Bildet: Kristian Woldvik løp inn til en sterk 15. plass i Hytteplanmila på ny pers, 31,28.

23. oktober 2017 Les mer...
Ressurstrening 007

Oppstart Ressurstrening

Ressurstreningen er et tilbud til alle medlemmer i alderen 11 og oppover til 16.
Den henvender seg til alle uansett om en driver med idrett eller ikke. Det som er viktig er att en vil være med å utvikle seg videre på sitt nivå.
 
Gjennom variert aktivitet har ressurstreningen fokus på forebygging, utvikle styrke, spenst, hurtighet og gi bevegelseserfaring i et aktivt miljø.
 
Velkommen til en trivelig og aktiv stund i Rindalshuset. Vi starter opp onsdag 25.10., kl. 19:00 til 20:30.
10. oktober 2017 Les mer...

Løp i uke 39

Rapporter fra Nidarø Rundt: Der løp Stian Oldervik, David Sommervold, Eyvind Johan Haltli, Tom Frode Theigmann og Tommy Andrè Haugen. Saksa Opp: Kristian Engen Forbord, Hallvard Løfald og Bård Nonstad. Skåbu Fjellmaraton: John Woods.

3. oktober 2017 Les mer...
Ranheim til topps

Løpsrapporter uke 38

Rapporter fra bedriftsterrengløp Skogly: Stian Oldervik, Torvikbukt Opp: Ole Sæterbø, Alf Petter Bøe og Tor Jarle Bolme, Tevi Trail: Lars Moholdt og Ranheim til topps: Kristen Engen Forbord, Erik Løfald og Stian Fremstad.
Bildet: Ranheim til topps: Erik vant klasse 12-15 år.

26. september 2017 Les mer...
DSC_1188

Reportasjer løp/stevner uke 37

Fortsatt stor aktivitet. KM Terrengløp Leinstrand: Sebastian og Anna Børset, Nybrottkarusellen 10 km: Stian Oldervik og Pål Sæther, Bedriftskarusellen 5 km terrengløp Saupstad: David Sommervold, Henrik Aasbø løp sitt 126. maratonløp på Kolbotn, Trondheims Bratteste: Kristian Engen Forbord, Håvard Gjeldnes og Stian Oldervik, Oslo Halvmaraton: Tormod Vatten, Midt Norsk Mesterskap, Hommelvik:  Mathilde Eidnes Bakken deltok i kule og i spyd.
Bildet: Mathilde med sølv og bronse i Midt-Norsk Mesterskap

20. september 2017 Les mer...
Fusion genser

Nyhet klubbkolleksjonen: Fusion genser.

Her ser man genseren i 3D  (Klikk på genseren og den vil dreie rundt).

Genseren har glidelås i halsen. Glidelåset blir hvitt, så det ser man ikke så tydelig på skissen.

7. januar 2017 Les mer...

Innsamling av arkivverdig materiale fra idrettslagene

Det er nå nedsatt ei gruppe som har som mål å samle inn eldre arkivmateriale fra alle de tidligere idrettslagene i Rindal.

Det gjelder i første omgang møteprotokoller, egenproduserte hefter (eks. jubileumshefter, Rindøl`n, Trollposten, Rindalstrollet  m.fl.) og korrespondanse stilet til og fra idrettslagene.

Vi vil senere be om hjelp til å opprette et fotoarkiv fra historien til idrettslagene.

Vi ber om at alle som kan ha noe liggende heime, om å ta kontakt med en av personene i denne gruppa, så det kan avtales nærmere om levering og hvilket materiell dere har. Er dere i tvil om det dere har er av interesse å ta vare på, så ta kontakt så kan vi se på det.

6. november 2016 Les mer...
Foto: Trollheimsporten

Bok fra Henrik Aasbø - Henne

I boka "Henne - slik jeg husker det", presenterer Henrik Aasbø historier fra både på og omkring fotballbanen, i maratonløypene og i pressemiljøet. Det starter med oppveksten i Rindal, fortsetter etter hvert i Surnadal og rundt om på Nordmøre og ellers i regionen mellom Molde og Trondheim, før turen etter hvert går videre til Follo-distriktet og Østlandet.
Foto: Trollheimsporten

2. april 2016 Les mer...