Årets første borte-seier!

Etter seier i høstsesongens første kamp forrige uke, dro vi til Hovin onsdag kveld med stor optimisme. Og det hadde vi god grunn til. Rindal FK styrte kampen så og si hele tiden. Innleggene vi har slitt med i vår er blitt mer presise og jentene er blitt mye hissigere i angrep. Gang på gang førte dette til store målsjanser. Men det er litt typisk, når et lag har spillet og sjansene, er det faktisk Hovin som setter inn 1-0.
Det tok heldigvis ikke motet fra oss, og vi fortsatte det gode spillet. Har ikke tall på hvor mange ganger ballen strøk like forbi målstanga, eller at keeper fikk ei hand på ballen. Fortvilende for både spillere og tilskuere. Likevel gikk vi fornøyd ut på banen i 2. omgang, og med en eneste tanke om at målet, det måtte bare komme tilslutt. Og det tok bare 5 minutter før vi utlignet til 1-1.

Etter scoringa fortsatte rindalsjentene å dominere, Hovin kom nesten ikke over vår banehalvdel, og sjansene kom på rekke og rad. 5 minutter før slutt gikk vi opp til 2-1, og det var så fortjent så fortjent. At seieren ikke ble større en 2-1 er helt uforklarlig. Da dommeren blåste av kampen var det en glad gjeng som endelig kunne juble over sesongen første seier på bortebane.