To tap mot Melhus

Lørdag 24. september spilte Rindal FK jenter 11 år sine to siste seriekamper denne sesongen. For enkelhets skyld samla vi de to bortekampene mot Melhus 1 og 3 på samme dag. En gjeng bestående av 14 jenter og mange optimistiske foreldre tok turen til Melhus i vakker høstsol.

Kunstgress er ukjent for oss, men vi kan vel trygt si at både banen og fotballferdighetene våre gjorde det slik at vi kom litt for kort mot to sterke Melhus-lag. Ballen rullet for fort og Melhus hadde flere sterke spillere som gjorde det vanskelig for jentene våre å spille god fotball. Det ble solide tap i begge kampene, men vi fikk inn mål!
Laget borte mot Melhus 1 og 3
Laget borte mot Melhus 1 og 3
I pausen mellom de to kampene var det meningen å roe ned, spise matpakka vår og slappe av, men etter et kort måltid bars det rett på banen for å spille fotball!

Etter den siste kampen dro vi alle sammen på Mama Rosa for å kose oss med pizza og is. Dermed ble det en fin avslutning på en fotballsesong for en gjeng jenter som viser spillerglede og stor utvikling gjennom en lang sesong.