Seier mot Flå i høstpremieren

Onsdag 17. august åpnet vi årets høstsesong på Trollbanenen med kamp mot Flå. Rindal FK startet offensivt, og hadde mange 100 %-sjanser etter gode innlegg fra høyre. Jentene sto på rekke og rad for å putte ballen i mål, men det skulle flere sjanser til før høstsesongens første nettkjenning kom etter 8 minutter.

Rindal FK viste i perioder godt samspill, fotballforståelsen er blitt mange hakk bedre, og forsvarsspillerne er blitt tøffere. Guri i målet hadde en forholdsvis grei kveld, men avverget noen gode skudd fra Flå som lett hadde gått i mål, hadde ikke Guri vært så solid.
Spillere og lagledere klar for høstsesongen
Spillere og lagledere klar for høstsesongen
Emma Iren med overgangsskjemaet foran resten av laget
Emma Iren med overgangsskjemaet foran resten av laget
Til pause var stillingen 1-0 til Rindal FK, og bare etter 2 minutter i 2. omgang ble det 2-0. 3-0 og 4-0 kom ganske kjapt, og det var tydelig at de 7 spillerne fra Flå mistet piffen. Flå fikk et trøstemål like før dommeren blåste av kampen, så kampen endte med 5-1 seier.

Det mest oppløftende i dag var at Rindal FK spilte hverandre gode, jentene viste absolutt ikke egoistiske takter, (heller litt for lite ego i blant), men serverte ballen fint til medspilleren i stedet for å skyte selv. Og vi har hele 5 forskjellige målscorere!

Benyttede spillere: Guri Glåmen, Marina Reitan, Emma Iren Langø, Mia Bakken, Gjertrud Moen, Ruth Holte, Mathilde E Bakken, Karen A Gåsvand, Marit Grytbakk, Ingrid Kirkholt, Unn Inger Halgunset, Linn S Røen og Anne Norli.

Vi ser fram til fortsettelsen, allerede neste uke er det nye sjanser!