Oppdal ble for sterke

Onsdag 11. mai spilte Rindal jenter 11 år sin første hjemmekamp for sesongen. Motstander denne gang var Oppdal 2, og kampen foregikk på Skogsletta. Etter et durabelt tap i første runde mot Skaun, var det et revansjelystent lag som gikk ut på banen.

Oppdal 2 åpnet sterkt, og fikk inn det første målet etter få minutter. Oppdal 2 økte til 0-3, selv om forsvaret jobbet godt og fikk avverget mange "nestensjanser". Etter hvert fikk vi løftet laget lenger opp på banen, og Rindal svarte med 3 raske, fine scoringer. Vi øynet et lite håp om en jevn kamp, og stemninga i pausen var optimistisk! Pauseresultatet var 3-5.
Etter sidebytte satset vi mer offensivt, og kanskje tok vi litt for store sjanser til tider. Det ga Oppdal 2 muligheter for kontring, noe de utnyttet godt. Det ble stolpeskudd, redning på strek og uttallige målsjanser for jentene våre, men ikke alt gikk vår vei denne gang heller. Sluttresultatet endte 4-11, i en kamp der mange av våre spillere måtte prioritere korsang i stede for fotball, og uten vår faste keeper. All honnør til Marina som tok utfordringen og tok på keeperoppgaven!

Likevel; kampen sett under ett; jentene viste stor framgang, vi fikk tilbake troen på at det går ann å få nettkjenning, og de viste spilleglede! Så vi har på langt nær mistet motet!

Rindal Fotball stilte med følgende spillere: Marina Reitan, Mathilde E. Bakken, Malin Norli, Mia Bakken, Gjertrud Moen, Ingrid Kirkholt, Tonje Heggem, Ruth Holte, Unn Inger Halgunset, Anne Norli, Linn Solem Røen.