2019-08-02 Camp Trollheimen elghufs i Langlimarka 069

Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen 2019 er over. Værgudene gjorde som vi ba om, og tilsynelatende kom vi oss bra ut av det i år også, ved å benytte det unike miljøet og infrastrukturen rundt Tjønna, Rindal skole og Saga Trollheimen Hotel.

 

4. august 2019 Les mer...
Skåkleiva

Fjelltur skiskole søndag

Søndagens fjelltur på Camp Trollheimen skiskole går til Skåkleiva. Felles avreise med buss og privatbiler fra Rindal skole kl 09:30. Foreldre oppfordres til å være med, og privatbiler benytter parkering til Rindal Maskin (v/Hamos - se kart). Husk niste, godt humør og godt med klær i tilfelle væromslag.

Vi håper også at de som kommer for å være med på tur i størst mulig grad rydder ut utstyret til sine unger før avreise, dette forenkler vår opprydding av skolen vesentlig :-)
3. august 2019 Les mer...
vogn

Camp Trollheimen Camping

Camp Trollheimen tilbyr også i år muligheten for foreldre til å "campe" like ved Rindal Skole. Her er det mulighet for strømuttak til f.eks. campingvogn. Hvis noen ønsker å benytte seg av denne muligheten ber vi om at man varsler oss på forhånd. Ta kontakt på ski@rindalil.no, eller telefon 926 01 677.

Arrangeres 1. - 4. august

Camp Trollheimen - 2019

Camp Trollheimen fortsetter med todelt opplegg også i 2019:
  • Camp Trollheimen - Skisamling for 14-19 år, et opplegg med fokus på kvalitetsøkter og hvile for de som vil satse på ski, tiltenkt for treningsvillige og motiverte utøvere i årsklassene 2000-2005. Base vil være ved Saga Trollheimen Hotell, med hotellovernatting og full bespisning med frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Det er også mulig å overnatte privat. 
  • Camp Trollheimen - Skiskole for 9-14 år med overnatting og alle måltider på Rindal Skole. Dette er et tilbud til aldersgruppen 9-14 år (2005-2010), med fokus på lekbasert trening og å ha det gøy både under og utenfor trening. For de yngste er dette også en god anledning til å få prøve seg på rulleski i trygge omgivelser og med god instruksjon. 
Aldersgrensene mellom gruppene er ikke endelige, her er det litt opp til foresatte i samråd med løper å finne riktig ambisjonsnivå og gruppe. Vi har som et utgangspunkt tenkt at skillet mellom gruppene går mellom de som skal gå 3 og 5 km kommende sesong. Man må regne med en god del høyere treningsbelastning og "voksentrening" på skisamling, men det vil uansett være godt utbytte både treningsmessig og ikke minst sosialt både på skisamling og skiskole. Ta gjerne kontakt hvis du er i tvil om hva som er riktig gruppe.
 
Instruktørteamet vil hovedsakelig bestå av klubbens egne seniorløpere og langrennsinstruktører, med bl.a. Lars Hol Moholdt (bl.a. VM-/EM-gull og 2 ganger kongepokalvinner i ski-O), Hallvard Løfald, Jo Svinsås og Gjermund Løfald (begge S-T kretslag).
 
Program:
  • Treningsprogrammet for skisamlingen på Saga finner du HER.
  • Aktivitetsplan for skiskolen finner du HER.
Priser:
  • Skisamling med overnatting/helpensjon på Saga          kr. 2.900,-
  • Skisamling uten overnatting                                        kr. 2.100,-
  • Skiskole (inkl. overnatting og alle måltider)                   kr. 2.200,-
Skiskole samme pris med og uten overnatting.
 
Påmelding:
I likhet med tidligere år har vi satt et tak på hvor mange vi tar inn, så meld deg på snarest HER. Påmelding åpnes 1. januar 2019.
 
Ta kontakt på e-post: ski@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.
9. desember 2018