Arrangeres 5.-8. august (uke 31)

Camp Trollheimen - 2021

I disse tider må man alltid ta et forbehold, men vi planlegger ut fra at Camp Trollheimen arrangeres i uke 31, og det vil bli åpnet for påmelding ca. 1. februar. Vi kjører som vanlig med todelt opplegg også i 2021.
 
6. januar 2021 Les mer...

Camp Trollheimen 2020 avlyst

Med bakgrunn i korona-situasjonen, smitteverntiltak og smitterisiko har vi besluttet å avlyse årets Camp Trollheimen. Det har vært en veldig vanskelig beslutning, og en avlysning gjøres naturligvis med tungt hjerte, men vi ber om forståelse for beslutningen. Vi ser nå fram mot neste års Camp Trollheimen og håper på stor deltakelse, mye god trening og et godt samhold i 2021.

24. juni 2020

Informasjon - Camp Trollheimen 2020

Mange lurer sikkert på om Camp Trollheimen 2020 vil bli arrangert. Bare én ting er sikkert, vi må forholde oss til retningslinjene fra myndigheter og skiforbund. Slik retningslinjene er akkurat nå ville det i praksis ikke vært mulig å arrangere en camp med den kvaliteten vi vil ha, men det er indikasjoner på at dette kan bli myknet opp i god tid før vi skal arrangere. I løpet av medio juni antar vi at både myndigheter og NSF har kommet med klare føringer på avstandsbegrensning, kompensasjonsordning og innkvarterings- og bespisningsbegrensninger. Vi finner det derfor mest riktig å fortsatt vente med en endelig beslutning.

Samtidig ber vi om at de som er påmeldt og allerede nå vet at de ikke vil delta pga. situasjonen, gir oss beskjed om dette pr. e-post til ski@rindalil.no.

30. juli - 2. august 2020 - meld deg på her!

Påmelding Camp Trollheimen 2020

Camp Trollheimen 2020 åpnet for påmelding 1. januar. Pr. 22. januar er det nå fullsatt på skisamling med overnatting, og bare 7 plasser igjen på skiskole.

Det vil som før være mulig å gå inn og melde seg på for å stå på venteliste. Erfaringen fra tidligere år tilsier at det blir en hel del avmeldinger, så det kan absolutt være verdt å stå på venteliste! Det er også mulig å melde seg på for å delta på øktene på skisamling, altså uten overnatting.

Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter og gjøres på samme måte som på skirenn, via terminlisten og Min Idrett. 

Merk at vi har innført avbestillingsregler:

  • Ved mottatt krav om deltageravgift vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist vil være gebyrfritt.
  • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
  • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
  • Senere avbestilling gir ikke refusjon

Ta kontakt på e-post: ski@rindalil.no eller telefon 926 01677 ved spørsmål.

Påmelding her...

Arrangeres 30. juli - 2. august (uke 31)

Camp Trollheimen - 2020

Camp Trollheimen arrangeres i uke 31, og kjører som vanlig med todelt opplegg også i 2020:
13. desember 2019 Les mer...
2019-08-02 Camp Trollheimen elghufs i Langlimarka 069

Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen 2019 er over. Værgudene gjorde som vi ba om, og tilsynelatende kom vi oss bra ut av det i år også, ved å benytte det unike miljøet og infrastrukturen rundt Tjønna, Rindal skole og Saga Trollheimen Hotel.

 

4. august 2019 Les mer...
Skåkleiva

Fjelltur skiskole søndag

Søndagens fjelltur på Camp Trollheimen skiskole går til Skåkleiva. Felles avreise med buss og privatbiler fra Rindal skole kl 09:30. Foreldre oppfordres til å være med, og privatbiler benytter parkering til Rindal Maskin (v/Hamos - se kart). Husk niste, godt humør og godt med klær i tilfelle væromslag.

Vi håper også at de som kommer for å være med på tur i størst mulig grad rydder ut utstyret til sine unger før avreise, dette forenkler vår opprydding av skolen vesentlig :-)
3. august 2019 Les mer...
vogn

Camp Trollheimen Camping

Camp Trollheimen tilbyr også i år muligheten for foreldre til å "campe" like ved Rindal Skole. Her er det mulighet for strømuttak til f.eks. campingvogn. Hvis noen ønsker å benytte seg av denne muligheten ber vi om at man varsler oss på forhånd. Ta kontakt på ski@rindalil.no, eller telefon 926 01 677.