Camp Trollheimen - skiskole

Påmeldingen til Camp Trollheimen 2024 er åpnet!  Meld deg på sommerskiskolen her!

Camp Trollheimen skiskole er et tilbud til utøvere i aldersgruppen 11-16år, født (2009-2014), og arrangeres torsdag-søndag i uke 31. Overnatting og alle måltider foregår på Rindal skole, som ligger midt i Rindal sentrum og er bare et steinkast unna flotte treningsfasiliteter og badeplassen ved Igltjønna. Overnattinga vil finne sted på klasserommene på skolen. Skolens kantine vil være samlingssted for måltidene. I nabobygget til skolen finner vi Rindalshallen og Rindalshuset, der skiskolen vil benytte garderober under campen.

Meld deg på innen 1. april, og benytt deg av vår earlybird-tilbud på kr. 2 500. Etter 1. april blir det normal pris på kr. 3 000. 

Skiskolen vil ha lekbasert trening og grunnleggende rulleskiferdigheter som hovedfokus for treningsøktene. Den lekbaserte barmarkstreninga vil i all hovedsak foregå rundt Igltjønna. Rulleskiaktivitetene vil foregå på skoleområdet og på gangveiene rundt om i sentrum. Rulleskiløypa ved Igltjønna vil også benyttes.

Det vi er aller mest opptatt av på Camp Trollheimen er å se alle og at alle skal trives – også når det ikke er trening. Rindal skole har et flott uteområde med muligheter for varierte aktiviteter. Bading på Igltjønna har i tidligere år også vært veldig populært, og skiskolen vil legge opp til muligheter for bading etter øktene dersom været tilsier det. Det er også store fellesareal inne på skolen som kan benyttes til aktiviteter, i tillegg til avslapping.

Instruktørteamet består hovedsakelig av eldre junior- og seniorløpere med nær tilknytning til Rindal IL og Rindal.

Følg oss også på facebooksiden til Camp Trollheimen, som er veldig operativ med mange bilder og videoer mens campen pågår. 

Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 920 28581 ved spørsmål.

Camp Trollheimen 2022

2022 ble første år med Camp siden 2019, etter to års pause pga. Covid. For første gang på flere år var det ikke fulltegnet, men det ble en fantastisk fin camp. 3 døgn med høyst varierende vær ble avsluttet i strålende sol, og vi vil takke alle deltagere for fantastisk fine dager sammen, med framifrå innstilling til både trening og søvn, godt humør og høyt sportslig nivå. De med lengst fartstid av instruktørene kåret det til «the best gang ever». HMS-avdelingen melder om at stupetårnet etter hvert holdt seg i fin balanse og at opptellingen etter myrfotballen nå er ferdig. Ingen deltagere lå igjen i myra. 😉

Vi håper årets Camp Trollheimen ga mersmak og at vi sees igjen neste år!
 

Bilder og videoer fra campen finner du i mengder på facebooksiden til Camp Trollheimen.
 

Camp Trollheimen 2021 avlyst

I samråd med vikarierende kommuneoverlege har vi valgt å avlyse årets Camp Trollheimen. Dette er pga. usikker smittesituasjon framover og svært strenge smittevernregler som gjør det vanskelig å gjennomføre.

Alle som har betalt inn påmeldingsavgift vil få denne refundert. Dette har tatt noe tid pga. ferieavvikling, men i løpet av uke 32 håper vi alle skal ha mottatt tilbakebetaling.

Det er tungt å måtte gå til det skritt å avlyse i år igjen, men vi ser fram til nye muligheter og mye moro i 2022!

Mvh Camp Trollheimen v/Hovedstyret

3. august 2021

Camp Trollheimen 2020 avlyst

Med bakgrunn i korona-situasjonen, smitteverntiltak og smitterisiko har vi besluttet å avlyse årets Camp Trollheimen. Det har vært en veldig vanskelig beslutning, og en avlysning gjøres naturligvis med tungt hjerte, men vi ber om forståelse for beslutningen. Vi ser nå fram mot neste års Camp Trollheimen og håper på stor deltakelse, mye god trening og et godt samhold i 2021.

24. juni 2020
2019-08-02 Camp Trollheimen elghufs i Langlimarka 069

Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen 2019 er over. Værgudene gjorde som vi ba om, og tilsynelatende kom vi oss bra ut av det i år også, ved å benytte det unike miljøet og infrastrukturen rundt Tjønna, Rindal skole og Saga Trollheimen Hotel.

 

4. august 2019 Les mer...
Skåkleiva

Fjelltur skiskole søndag

Søndagens fjelltur på Camp Trollheimen skiskole går til Skåkleiva. Felles avreise med buss og privatbiler fra Rindal skole kl 09:30. Foreldre oppfordres til å være med, og privatbiler benytter parkering til Rindal Maskin (v/Hamos - se kart). Husk niste, godt humør og godt med klær i tilfelle væromslag.

Vi håper også at de som kommer for å være med på tur i størst mulig grad rydder ut utstyret til sine unger før avreise, dette forenkler vår opprydding av skolen vesentlig :-)
3. august 2019 Les mer...
vogn

Camp Trollheimen Camping

Camp Trollheimen tilbyr også i år muligheten for foreldre til å "campe" like ved Rindal Skole. Her er det mulighet for strømuttak til f.eks. campingvogn. Hvis noen ønsker å benytte seg av denne muligheten ber vi om at man varsler oss på forhånd. Ta kontakt på ski@rindalil.no, eller telefon 926 01 677.