På bildet fra venstre: Ole Martin Glåmen, Ole Karlstrøm Bjørnstad, Albert Lorgen Bolmøyen, Lars Ole Løset, Håken Heggem, Daniel Hagen Eide, Lars Aleksander Møkkelgård, Jonas Jonli, Jo Holte og Leon Brun Løften.

Resultater for G11 sesongen 2011

Her finner du resultatene fra G11 sine kamper sesongen 2011.
Les mer...

Knepent tap på Svorkmo

Gutter 11 spilte den siste kampen før ferien onsdag. Vi besøkte Svorkmo på deres hjemmebane.

Rindal Fotball tok ledelsen allerede i første spilleminutt! Vi fikk et par mål til før hjemmelaget våknet. Deretter fortsatte lagene å score annenhver gang, og stillinga til pause var 5-4.

Andre omgang fortsatte som den første, og scoringene trilla inn for begge lag. Da kampen nærma seg slutten fikk vi et straffespark som vi satte i nettet. Da ble stillinga 8-7, og vi håpa på et uavgjort resultat. I stedet fikk hjemmelaget inn et mål i de siste minutta, slik at resultatet ble 9-7 til Svorkmo.

Alle spillerne på Rindal Fotball bidro til en flott fotballkamp med utrolig fint lagspill. Nå tar vi ferie fra kamper, men fortsetter med trening to dager i uka.
18. juni 2011

Tap borte mot Glimt

Gutter 11 spilte bortekamp mot Glimt mandag 30.05.

Første omgang bød på utfordringer, spesielt fordi banen var mye mindre enn vi var vant til. Så til pause var resultatet 7-2. Men andre omgang var laga mer jamne, og de fikk inn 4 mål hver. Kampen endte altså 11-6. Og Rindal Fotball gutter 11 var mest fornøyd med 2. omgang.
31. mai 2011
Rindal - KIL/Hemne

Tapte mot gode Hemnværinger

G11 spilte i kveld kamp på Trollbanen mot KIL/Hemne 2.

Bortelaget viste seg fort å være en sterk motstander, og fikk raskt inn tre mål. Utover kampen fortsatte bortelaget og score. Rindal Fotball sine gutter gav aldri opp, og kjempet helt til dommeren blåste i fløyta. Men ballen ville ikke i mål!

Spillerne så imidlertid ikke ut til å la seg deppe av tapet, og stilte med et smil til fotografering etter kampen.
23. mai 2011 Les mer...

Seier i første hjemmekamp

Gutter 11 spilte sin første hjemmekamp mot Skaun på Skogsletta i kveld.

Guttene har vært lærevillige på trening, og det gav resultat! De viste stor innsats på banen og alle sammen deltok i en skikkelig lagseier. Resultat til slutt ble seier 7-2.

Neste kamp for guttene er borte mot Skaun 2 på torsdag.