Picasa

Småtrolluka

Småtrolluka er en av landets eldste idrettskoler, etablert av Eli Landsem i 1984 for å fremme jentefotball. Den utviklet seg raskt til å bli ei aktivitetsuke for både jenter og gutter. I løpet av årene har kjente fotballstjerner deltatt som instruktører og noen av dem har faktisk vært med som deltakere som barn!
Gine M.K.

Invitasjon til Småtrolluka 2018

Småtrolluka ble etablert av Eli Landsem i 1984 for å fremme jentefotballen, og er blitt en av landets eldste idrettskoler. Den utviklet seg raskt til å bli en aktivitetsuke for både jenter og gutter. De siste åra har deltakerantallet ligget rundt 250

Småtrolluka skiller seg ut fra andre fotballskoler. Småtrolluka er en unik aktivitetsuke der deltakerne i tillegg til to fotballøkter per dag har tilbud om aktivitet midt på dagen og alle kvelder. I tillegg er Småtrolluka et kompakt arrangement med base for administrasjon, mat og overnatting ved Rindal skole. Her ligger også Rindalshuset med kino og idrettshall, samt Rindalshallen som er en innendørs kunstgressbane. 200m mot sør ligger Trollbanen som er i sentrum for den sportslige aktiviteten. 200m øst ligger idylliske Igltjønna, en yndet badeplass som er veldig populær for deltakerne på Småtrolluka. Fotballgolf og Triatlon blir arrangert ved Igltjønna.

I 2018 er det 34 år siden Småtrolluka ble arrangert for første gang, og Rindal IL har igjen gleden av å invitere til:

6. februar 2018 Les mer...
logo2

Overnatting hotell

Småtrolluka har gjemmom Saga Trollheimen Hotel følgende tilbud på overnatting i forbindelse med Småtrolluka 2018.

 

 

Overnatting i dbrom            1350,-kr inkl. frokost pr.natt

Overnatting i enkrom          1150,-kr inkl frokost  pr.natt

Overnatting i dbrom «hele» Småtrolluka(3 eller 4 netter)    1000,-kr inkl. frokost pr.natt

Overnatting i enkrom»hele»Småtrolluka(3 eller 4  netter)     800,-kr inkl.frokost  pr.natt

Bestilling skjer direkte til Saga Trollheimen Hotel

http://sagatrollheimenhotel.no

17. april 2018 Les mer...
Logo

Nytt styre i Småtrolluka

På årsmøtet i Rindal IL den 20. mars ble det valgt nytt styre i Småtrolluka. Johannes Løset fortsetter som leder i 2018, mens Yngve Bakken og Rune Løfald ble valgt til styremedlemmer for perioden 2018 - 2020.

22. mars 2018 Les mer...
IMG_5189

Datoer for Småtrolluka 2018 fastsatt

Småtrolluka Tine fotballskole blir som tidligere arrangert i uke 28 fra 9-13 juli. Mens Småtrolluka 63o Nord blir arrangert 27-30 juni. Påmelding vil starte i begynnelsen av februar.

5. januar 2018 Les mer...

Retningslinjer for publisering av bilder og film

I dag skjer det mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder. Norges idrettsforbund minner derfor om hvilke regler som gjelder for publisering og videreformidling av bilder og film av våre medlemmer.

Idrettsforbundet har laget noen enkle retningslinjer for å bevisstgjøre trenere, utøvere, ledere, frivillige og foresatte av barn i idrettslag. Retningslinjene er utarbeidet på bakgrunn av de krav som stilles i personopplysningsloven og åndsverksloven.

Det er viktig å ha respekt for barn, unge og voksnes integritet og rett til personvern. Noen kan ha særlige grunner for at de ikke ønsker å bli tatt bilde av. I enkelte tilfeller kan bildedeling få uheldige konsekvenser dersom medlemmet for eksempel bor på hemmelig adresse. Uønsket publisering og deling kan føre til erstatningsansvar og straffeansvar ifølge personopplysningsloven og åndsverkloven.

Informer om retningslinjene!

Norges idrettsforbund oppfordrer alle idrettslag, idrettskretser og særforbund om å gjøre retningslinjene for publisering av bilder og film kjent i sin organisasjon.

14. desember 2017 Les mer...
IMG_5200

Fin turneringsdag

Småtrollukas siste dag er som alltid turneringsdag, og her var mange lag og dyktige spillere i sving hele dagen! 

14. juli 2017 Les mer...
IMG_5225

Full fart i finale

Finalen av Mesternes Mester gkk av stabelen i to omganger fredag, en for mesterne fra gruppe 1-5 og en for de på gruppe 6-9. 

14. juli 2017 Les mer...
Gruppe 2

Gruppebilder fra uka

Vi har hatt noen flotte småtroll med oss denne uka, og her er de alle sammen gruppevis!

14. juli 2017 Les mer...
IMG_5149

Innelek for kalde småtroll

Grunnet grimme værvarsel ble Rindal Sparebanks triathlon ved Igltjønna avlyst, og småtrollene fikk i stedet boltre seg i lek og aktivitet i Rindalshuset. 

13. juli 2017 Les mer...
IMG_5080

Rindal Sparebanks triathlon flyttet

Grunnet trist og guffent vær, avlyses Rindal Sparebanks triathlon ved Igltjønna. I stedet åpnes idrettshallen i Rindalshuset 18.30 (ikke Rindalshallen) for lek og aktivitet, og salg av kaffe og kaker i vestibylen. Møt opp! 

13. juli 2017
IMG_5136

Imponerende straffesparkkonkurranse

Felix Kjerstad på gruppe 2 ble den skarpeste målskytteren i straffesparkkonkurransen. Andreplassen gikk til Jøran Heggem på plussgruppa, og Peder Melien Ree sikret tredjeplassen. 

13. juli 2017 Les mer...
IMG_5090

Våt torsdag

Småtrolltorsdagen ble av det våtere slaget, men vi må jammen ha de tøffeste fotballspillerne, for dette så ikke ut til å plage småtrollene nevneverdig! I Mesternes Mester ver det konsentrasjon og balanse som fikk kjørt seg. 

13. juli 2017 Les mer...
IMG_3036

Finale i Mesternes Mester

Finalen i Mesternes Mester går av stabelen klokka 12.00 fredag (ny tid!) ved Trollbanen, og finalistene er som følger: 

13. juli 2017 Les mer...
IMG_2901

Straffesparkkonkurranse

Torsdag klokka 16.00 er det straffesparkkonkurranse, og i år holdes denne i Rindalshallen. Se finalistene her: 

13. juli 2017 Les mer...