Bak f.v: Vebjørn Trønsdal Bævre, Steffen Elshaug, Aksel Norli, Jonas Nergård Tørset, Jørgen Halgunset, Jostein Lilleløkken og Jo Svinsås.

Foran f.v: Geir Magne Glåmen, Anders Grytbakk, Anders Nerbu Løfald, Erlend Elshaug Storholt, Martin Berdal og Hans Ole Røen Halle.

Her finner du alle resultatene fra G14 sine kamper sesongen 2010.
Les mer...

Storseier på Rinnvollen

Nardo 2 gjestet søndag Rinnvollen i strålende høst-sol.

Rindal gikk sterkt ut og før det var spilt sju minutter sto det 2-0 til hjemmelaget. Rindal var det klart beste laget, og vartet opp med vakkert spill for de mange tilskuerne. To mål til før pause til hjemmelaget ga en solid 4-0 ledelse til pause.

26. september 2010 Les mer...
g1401092010002

Sterk seier over National

Onsdag hadde G14 besøk av National på Rinnvollen. Regnet tok en pause og kveldssola satte en fin ramme rundt kampen.

Lagene åpnet forholdsvis jevnt det første kvarteret, uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Etter hvert tok Rindal mer og mer over og det meste foregikk foran National-målet. Det var spilt knappe halvtimen når Vebjørn Trønsdal Bævre (bildet) kommer seg fri helt nede ved dødlinja og fra skrått hold setter han ballen i mål ved bakre stolpe, til 1-0.
1. september 2010 Les mer...

Uavgjort borte mot Jonsvatnet

Onsdag spilte G14 mot Jonsvatnet på Lade.

Kampen startet som "vanlig" for dette laget med at motstanderne hadde det meste av spillet de første minuttene. Men ganske raskt ble kampen mer jevnspilt, og Rindal tilrev seg utover omgangen et spillemessig overtak. Men det var visse problemer med å komme seg gjennom Jonsvatnets storvokste bakre firer. Første omgang endte 0-0.
27. august 2010 Les mer...

Knuste Sokna - klar for 2. div

G14s siste kamp for vårsesongen gikk mot Sokna på Skogsletta fredag kveld. Rindal vant med hele 8-1.

Dermed vant guttene vår-serien og rykker dermed opp til 2. divisjon i høstsesongen.
Det gjorde de med 8 strake seire og en målforskjell på hele 62 plussmål. En sterk prestasjon!

Avdelingsoppsettet er nå klart, og guttene møter disse lagene i høst:
Heimdal, Natonalkameratene, Strindheim 2, Nidelv, Jonsvannet, Nardo 2, KIL/Hemne og Hitra.
21. juni 2010
g1412062010005

G14 vant "seriefinalen" mot Rennebu

Gutter 14 år hadde ikke tapt en eneste kamp så langt i år før kampen på Skogsletta i dag. Det hadde heller ikke Rennebu. Dermed var det klart for et spennende oppgjør mellom de to suverene lagene i vårens serie.

Kampen startet jevnt og bølget frem og tilbake. Det er Rennebu som går opp til 1-0, før Rindal får to raske mål før pause. Dermed går Rindalingene til pause med ledelse 2-1.
12. juni 2010 Les mer...
Flå - Rindal

Lekestue mot Flå

I dag den 19. mai var G14 på besøk i Gauldalen og møtte Flå. Kampen endte med 15-3 seier til Rindal FK.

Første omgang var vel ikke akkurat opp mot hva guttene kan i sine beste stunder, men ledet allikevel komfortabelt 6-1 til pause. Og det etter at de brente en straffe og hadde flere stolpeskudd. Og målet som kom i mot var vel det man kan kalle av den mest lettkjøpte sorten.

20. mai 2010 Les mer...
Hitra 2 - Rindal

G14-seier på Dolmøya

G14 spilte sin andre bortekamp for sesongen mot Hitra 2 ute på Dolmøy onsdag kveld. Kampen endte med en solid 8-0 seier til Rindal FK.

Første omgang var noe jevnspilt, men etter 12 minutter rundet Aksel Norli Hitra-forsvaret med noen elegante finter, og satte ballen sikkert i mål fra 10 meters hold. Etter 33 minutter fikk en årvåken Geir Magne Glåmen tak i ballen etter en noe spesiell situasjon fra keeper. Etter at keeperen hadde gitt en retur etter et skudd
fra Jostein, ble ballen dyttet inn igjen fra en Hitra-forsvarer. Keeperen slapp ballen forbi seg mot eget mål, men dette viste seg å være en heller dårlig finte. For der kom nemlig Geir Magne... Og dermed stod det 2-0.
Hitra hadde et par større målsjanser i denne omgangen, men forsvar og keeper fikk med dyktighet og hell reddet situasjonene uten at det ble mål i mot.
6. mai 2010 Les mer...
Rindal - Meldal

Storseier mot Meldal

Rindal G14 spilte i dag hjemmekamp mot Meldal, på Heggøya.

Som ventet var det Rindal som var det førende laget, og det tok ikke lange tiden før ballen satt i nettet. Før kvarteret var spilt, ledet Rindal hele 5-0. Og ved pause sto det 9-3 til Rindal.
28. april 2010 Les mer...
Aksel Norli

God seriestart for G14

G14 var først ut i av Rindals-lagene med seriestart i år. Motstander var Orkdal 2 på Orkdalsbanken stadion (Fannremsmoen) mandag 19. april.

Etter noe stillingskrig frem og tilbake på midtbanen i starten, tok rindalingene tak i kampen og gikk opp i ledelse etter 8 minutters spill. Anders N. Løfald spilte igjennom Geir Magne Glåmen med en smart pasning i bakrom. Og Geir Magne lot ikke sjansen gå fra seg, og satte ballen kontant i mål tilside for en utmanøvrert
orkdalskeeper. Etter 14 minutter snudde så disse to karene på rollefordelingen. Og da var det Anders N. L. sin tur til å sette ballen i nettet. Denne gang i form av en keeperretur etter et meget hardt og velrettet skudd fra Geir Magne.