Rindalsrennet 2022

Rindalsrennet vil tradisjonen tro bli arrangert på "sotsøndag", i år søndag 18. desember. Rennet er et av landets mest tradisjonsrike skirenn og arrangeres i 2022 for 61. gang, denne gang i fristil, med klasser fra 8 år - senior. Påmelding via terminlisten.

Rindalsrennet arrangeres med start ved nye Igltjønna Skistadion. Parkering er som tidligere ved Rindalshallen og Rindalshuset, parkeringen ved stadion kan kun benyttes til avlossing av utstyr. Rennkontor og nummertudeling vil i år være på stadion, mens kafeteria, premieutdeling og garderober er i Rindalshuset.

Lagbilde

Sesongåpninger langrenn

I helga var det sesongstart for Mali Eidnes Bakken i den svenske åpningen i Bruksvallarna, og Erik Løfald i den norske åpningen på Beitostølen.

22. november 2022 Les mer...

Oppstart for skitrening/barmarkstrening i Rindal IL

Tirsdag 18. oktober starter vi med barmarkstrening igjen. Dette er for barn født i 2016 og eldre. Oppmøte kl. 18 ved tidtakerbua på Igltjønna skistadion. Det eneste som trengs er joggesko, og klær for å være ute i en times aktivitet.

 

Vi har en egen introduksjongruppe for 1. og 2. klassingene, og en gruppe for de som er eldre. All aktivitet er lekbasert, og skal derfor passe for alle.

 

Fint om foresatte er med for å hjelpe til litt underveis, spesielt for den yngste gruppa.

 

All informasjon om skitreninger vil bli lagt ut på informasjonsgruppa på facebook; Rindal IL Ski - info om Rindal Sparebank Ski-cup og skitreninger.

 

Velkommen til både barn og foreldre.

16. oktober 2022 Les mer...

NETTBUTIKK FOR KJØP AV KLUBBKLÆR

Link til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001863 

Som de fleste brukere av Trimtex-klubbdesign, har vi nå åpnet nettbutikk. Vi kan nå tilby klubbklærne til lavere pris enn tidligere, men det blir et fraktpåslag på kr 89,- pr ordre. En familie bør derfor påse at man legger inn kun en ordre for hele familien. Gjør også oppmerksom på at man kan bestille klær fra Trimtex som ikke inngår i vårt klubbdesign med 25% rabatt på samme ordre.

 

28. september 2022 Les mer...

INNBETALING AV MEDLEMSKONTINGENT RINDAL IL

Aller først, de som fortsatt ønsker å få tilsendt medlemskontingenten pr post, vil fortsatt få det.

Som de fleste idrettslag sender også Rindal IL ut krav på medlemskontingent via e-post. Vi bruker NIF sitt system Min idrett. Det sparer oss for store portoutgifter og det forenkler bokføringa av innbetalinga. I den sammenheng, ønsker vi at alle sjekker sin e-postadresse som ligger på Min idrett. Flere som skifter e-postadresse glemmer å endre den på Min idrett.

19. juli 2022 Les mer...

Rindalsmesterskapet i Langrenn 07.04.2022

Etter to år med avlysning på grunn at korona var det ekstra hyggelig å kunne arrangere Rindalsmesterskapet 2022.

Det var pent vær, fine forhold og 30 deltakere. Ekstra stas var det med heiagjeng før målgang, med norske flagg og kubjeller, og påskeharen kom for å dele ut premier.

14. april 2022 Bilder og deltakerliste

Nordmarkløpet 2022 - AVLYST

Nordmarkløpet 2022 er avlyst! Arrangørene ved Tørsåsløa melder at snø og vind gjør at rennet dessverre ikke lar seg gjennomføre.

Avlysningen gjelder da også Tørsåslødagen som skulle vært arrangert samtidig.

 

2. april 2022 Les mer...

Resultater Birken og Storlirennet

Gjermund Løfald staket seg inn til en sterk 50. plass i et usedvanlig sterkt startfelt i Eliteklassen i Birkebeinerrennet lørdag 19. mars. Se resultatliste for menn Elite.

Mali Eidnes Bakken og Erik Løfald gikk Storlirennet fra Storlien til Meråker på søndag. Mali ble nr. 8 totalt i kvinneklassen (nr. 5 i junior) og Erik ble nr. 15 totalt i herreklassen (nr. 6 i junior). Link til resultatliste.

21. mars 2022 Les mer...

Bronsemedalje til Karstein Mauset

Karstein Mauset tok bronsemedalje i klassen M41-50 under veteran-NM i hopp ved Jordalen i Sør-Fron søndag 20. mars. Vi gratulerer! Se resultatliste her.

karstein_3rd.jpg

21. mars 2022 Les mer...

Gode resultater under Norgescuphelga på Steinkjer


Klassene 19/20 år i junior, U23 (NM) og senior avviklet Norgescup på Steinkjer skistadion fra fredag til søndag, med meget sterke enkeltresultater av våre løpere.
Vi må først og fremst nevne Gjermund Løfald som gjør karrierebeste så det holder og går inn til 3. plass på fredagens sprint! Veldig sterkt og fortjent, vi gratulerer! Ellers gikk Erik Løfald inn til 56. plass i M19/20 på sprinten.
gjermund_pall_steinkjer.jpg

Lørdag:
Mali Eidnes Bakken deltok ikke på fredagens sprint etter nylig Korona-sykdom, men tok det igjen med å bli nr. 8 av 93 i K19/20 på 10 km klassisk, beste sør-trønder og fjerde best i sin årsklasse. Dette er etter det vi vet også karrierebeste når det gjelder resultat!
Erik Løfald gikk et veldig sterkt løp og ble nr. 18 av 154 på 15 km klassisk i M19/20, fjerde beste sør-trønder.
Gjermund Løfald ble nr. 27 av 289 i menn senior (inkl. juniorene)

Søndag:
Det var litt skuffede Rindalsløpere etter søndagens fristilsløp, med Mali nr. 18, Erik nr. 41 og Gjermund nr. 55, men alt i alt ei meget bra helg på alle mulige måter!
Alle resultater fra helga på denne linken.
14. mars 2022 Les mer...
Startfeltet på Rindølrennet 2022

Engdahl og Mogstad vant Rindølrennet 2022

Jonas Petter Engdahl, Tydal IL gikk inn til en klar seier i Rindølrennet 2022, på tida 1:13:12. Gjermund Løfald kom inn som andremann og tok dermed også hjem vandrepokalen.

I dameklassen var Berit Mogstad, Strindheim IL, eneste deltaker og gikk i mål på tida 1:28:54. Hun fikk også med seg vandrepokalen til odel og eie.

Se hele resultatlisten nedenfor.

6. mars 2022 Les mer...

Klasser for både klassisk og fristil

Rindølrennet søndag 6. mars 2022

Rindølrennet arrangeres for 41. gang søndag 6. mars 2022. Rennet har start og mål ved Skogsletta like ved Fv65 på Rindalsskogen, og går i naturskjønne og meget snøsikre Furuhaugmarka i Rindal, med utsikt mot Trollheimen.

Vi oppfordrer trimmere og mosjonister til å støtte opp om et meget tradisjonsrikt arrangement og ta den fine runden oppå Furuhaugmarka på søndag. Man kan velge å gå korteste alternativ på 6 km, hele runden på ca. 18 km eller gjøres som konkurranseklassene; gå to runder oppå marka og få loggført ca. 30 km. Parkering, påmelding og start/mål ved Skogsletta, og trimklassen har start fra kl. 10:00.

Rindølrennet gis også muligheten for å hente inntil 4 poeng i Trimpoeng-konkurransen. Innsjekking kan gjøres ved Skihytta, Tiuråsen, Litjvatnet og i lysløypa ved Skogsletta. Antall tidligere deltagelser og stillingen i Rindølrennets vandrepokal kan man sjekke på denne siden

I konkurranseklassene som går 30 km har Rindølrennet klasser både for de som vil gå fristil og klassisk. Se også løypekart med løypeprofil. Klassisk fellesstart fra kl. 11:45 og fristil kl. 12:00. Forhåndspåmelding for konkurranseklassene gjøres fra terminlista. Trimklasse uten forhåndspåmelding.

 

Resultater Langrennscross 2022

Rindal IL arrangerte søndag Langrennscross på Igltjønna skistadion. Til tross for litt få påmeldte ble det et fint renn i solskinnet.

Se også Trollheimsporten fine artikkel om rennet.

Resultatlisten ser du under.

20. februar 2022 Les mer...

Rindal Langrennscross - startliste og praktisk info

Litt praktisk informasjon til langrennscross søndag 20. februar 2022:

Startliste: Link til startliste. Etteranmelding kan gjøres pr. e-post til ski@rindalil.no.

 

Løyper: Link til løypekart med elementbeskrivelser. Stort sett samme løype for alle, men fra 11 år og eldre tas et løypevalg som fører opp en bratt bakke og til et større hopp enn 8-10 år. 13+ går to runder.

 

Løypekjøring: Det er meldt en del snø, men vi håper løypa skal være ferdig til kl. 10.00 i morgen. Det er ikke kjørt spor.

 

Startnummer: Hentes ut enkeltvis i telt ved kiosken på stadion fra kl. 10:00. Det er manuell tidtaking denne gangen, så bruk av brikker er ikke nødvendig.

 

Testing av løypa: Testing av løypa mellom kl. 10.00 og 11.00. Etter første start kl. 11:00 er løypa stengt for testing/oppvarming.

 

WC/dusj: tilgang til 3 WC ved stadion. Ingen dusj.

 

Parkering: Ved skistadion så lenge det er plass. Forhåndsbetaling på kr. 100,- for parkering til VIPPS nr. 132307. Kvittering fremvises gjennom bilvindu til parkeringsvakt ved ankomst. Følg vaktens anvisning.

 

Etter ferdig løp: Enkel premieutdeling klassevis på stadion så fort siste løper er i mål. Utdeling av saft etter målgang.

 

Kiosk: Matsalg i kiosk på stadion, salg av kaffe, brus og litt å bite i.

 

Velkommen til Rindal Langrennscross 2022!

 

Skileik, poengrenn og skitreninger 2022

 

Skigruppa i Rindal IL arrangerer Rindal Sparebank Ski-cup. Ski-cupen arrangeres hver torsdag og består av skileik og poengrenn på Igltjønna Skistadion og på Skogsletta. Første arrangement er skileik ved Igltjønna skistadion torsdag 20. januar kl. 18.00. Alle deltakere i Rindal Sparebank Ski cup får premie! Vi deler ut saft til deltakerne på alle arrangementer, og det kan også bli noe godt å bite i.

Hovedformålet med Rindal Sparebank Ski-cup er at barna skal synes det er gøy og leke og renne seg på ski! Ski-cupen er skiavdelingen sitt bidrag til klubbens barneidrett, der allsidig lek vil kunne være positivt for utviklingen av barnas skimestring og kroppsbeherskelse.

18. januar 2022 Les mer...