G14-seier på Dolmøya

G14 spilte sin andre bortekamp for sesongen mot Hitra 2 ute på Dolmøy onsdag kveld. Kampen endte med en solid 8-0 seier til Rindal FK.

Første omgang var noe jevnspilt, men etter 12 minutter rundet Aksel Norli Hitra-forsvaret med noen elegante finter, og satte ballen sikkert i mål fra 10 meters hold. Etter 33 minutter fikk en årvåken Geir Magne Glåmen tak i ballen etter en noe spesiell situasjon fra keeper. Etter at keeperen hadde gitt en retur etter et skudd
fra Jostein, ble ballen dyttet inn igjen fra en Hitra-forsvarer. Keeperen slapp ballen forbi seg mot eget mål, men dette viste seg å være en heller dårlig finte. For der kom nemlig Geir Magne... Og dermed stod det 2-0.
Hitra hadde et par større målsjanser i denne omgangen, men forsvar og keeper fikk med dyktighet og hell reddet situasjonene uten at det ble mål i mot.
Hitra 2 - Rindal
Etter pause tok rindalingene helt og holdent kommandoen. Forsvar og midtbane fungerte så og si perfekt defensivt, og vi kunne faktisk ikke notere én eneste målsjanse i hele omgangen for Hitra. Allerede etter 6 minutter ble det 3-0 da Vebjørn T. Bævre fyrte av et av sine velkjente langskudd fra 17-18 meter. Ballen gikk rett inn i venstre hjørne utagbart for keeper. Da 19 minutter var unnagjort var Aksel igjen på farten og sørget for sitt andre mål. Denne gangen lurte han igjen Hitra-forsvaret, og toppet det hele med en veldig godt
utført lobb over en frustrert målvakt.

Etter hvert ble motstandernes løpsvilje gradvis mindre, og mot slutten var Hitra knapt over midtbanen. 27 minutter ut i omgangen satte Vebjørn inn sitt andre fra 5-meteren, og Rindal gikk opp i 5-0. I det 29. minutt smelte samme mann igjen ivei ett langskudd fra nærmere 30 meter, og ballen suste i mål nesten helt oppe i
krysset! 6-0. Så bestemte Geir Magne seg igjen for en gjennomløpning, og skjøt ballen tilside for keeper i mål. 7-0. Og i det 34. minutt fastsatte Jostein Lilleløkken sluttresultatet til 8-0 med et langskudd fra rundt 18 meter.

Etter å ha sett hundrevis av hjorter langs veien på Hitra og i Snillfjorden, ankom vi Rindal igjen rundt midnatt.

Rindal FK: Geir Magne Glåmen, Jostein Lilleløkken, Anders Grytbakk, Erlend Elshaug Storholt, Vebjørn Trønsdal Bævre, Steffen Elshaug, Anders Nerbu Løfald, Martin Berdal, Anders Ranheim, Jørgen Halgunset, Jonas Nergård Tørset, Aksel Norli, Jo Svinsås, Lars Jonli.