God seriestart for G14

G14 var først ut i av Rindals-lagene med seriestart i år. Motstander var Orkdal 2 på Orkdalsbanken stadion (Fannremsmoen) mandag 19. april.

Etter noe stillingskrig frem og tilbake på midtbanen i starten, tok rindalingene tak i kampen og gikk opp i ledelse etter 8 minutters spill. Anders N. Løfald spilte igjennom Geir Magne Glåmen med en smart pasning i bakrom. Og Geir Magne lot ikke sjansen gå fra seg, og satte ballen kontant i mål tilside for en utmanøvrert
orkdalskeeper. Etter 14 minutter snudde så disse to karene på rollefordelingen. Og da var det Anders N. L. sin tur til å sette ballen i nettet. Denne gang i form av en keeperretur etter et meget hardt og velrettet skudd fra Geir Magne.
Aksel Norli
Aksel
Jo i duell
Jo i duell
Laget etter kampen
Etter 30 minutter økte Geir Magne til 3-0 med et flott skudd over keeper. Kun noen minutter etter dette var Aksel Norli på farten opp høyresida. Etter å ha kommet seg til 16-meteren brente han til med et knallhardt skudd. Og ballen føyk rett opp i vinkelen! Etter 35 meget severdige minutter, spesielt for oss tilreisende, blåste dommeren av for pause. En omgang hvor Rindal må sies å ha dominert fullstendig. Motstander Orkdal klarte kun å komme seg til noen få spede angrepsforsøk. Nesten alle disse ble stoppet etter meget solid arbeid fra forsvarsrekka og midtbaneleddet til Rindal. Pauseresultat: 4-0 til Rindal.

Etter pause satte Orkdal innpå noen nye spillere fra sitt 1. lag, og kampen ble noe jevnere enn hva tilfellet var i første omgang. Men uten at Rindal mistet kontrollen på kampen. Etter 10 minutter løp Anders N.L. igjennom i midten etter en meget flott gjennombruddspasning fra Jonas N. Tørset. Orkdals forsvar ble fullstendig satt ut av spill. Anders satte ballen sikkert i mål med et hardt skudd under en utrusende keeper.

Rindalingene fikk i denne omgangen noen flere kontringer mot seg, men avverget alle. Ikke minst som følge av at midtbanen jobbet meget hardt, og satte Orkdal ut av spill ved de fleste anledninger. Og vi fikk også se noen befriende fotparader av keeper Anders Grytbakk i noen anledninger når motstanderen klarte å manøvrere seg gjennom rindalsforsvaret.
Kampen endte til slutt med en flott 5-0 seier til RF. En veldig god start på 2010-sesongen!

Rindal Fotball stilte med følgende lag:
Keeper: Anders Grytbakk.
Forsvar: Jørgen Halgunset, Jo Svinsås, Vebjørn T. Bævre, Steffen Elshaug, Martin Berdal og Anders Ranheim.
Midtbane: Anders N. Løfald, Jostein Lilleløkken, Ole Ivar Bolme, Jonas N. Tørset.
Angrep: Geir Magne Glåmen, Aksel Norli.