Sterk seier over National

Onsdag hadde G14 besøk av National på Rinnvollen. Regnet tok en pause og kveldssola satte en fin ramme rundt kampen.

Lagene åpnet forholdsvis jevnt det første kvarteret, uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Etter hvert tok Rindal mer og mer over og det meste foregikk foran National-målet. Det var spilt knappe halvtimen når Vebjørn Trønsdal Bævre (bildet) kommer seg fri helt nede ved dødlinja og fra skrått hold setter han ballen i mål ved bakre stolpe, til 1-0.
Glade gutter takker for kampen!
Minuttet før pause er Rindal i angrep igjen og Hans Ole Halle blir spilt igjennom National-forsvaret. Alene med keeper gjør han ingen feil og setter ballen til side for keeper. Dermed kan hjemmelaget gå til pause med en fortjent ledelse, 2-0.

I andre omgang kommer National mer med i kampen, men det er fortsatt Rindal som er det førende laget og som skaper de farligste sjansene. National er derimot frampå når det er spilt 17 minutter av andre omgang og reduserer til 2-1. Rindal har flere store sjanser alene med keeper og skudd i tverrliggeren i andre omgang, men mål blir det ikke. National kjemper bra på slutten for å få utligning, men det blir ikke flere mål i kampen.

Dermed tar Rindal sin første seier i høstsesongen. Og det fullt fortjent etter godt spill og mange store sjanser.