Lekestue mot Flå

I dag den 19. mai var G14 på besøk i Gauldalen og møtte Flå. Kampen endte med 15-3 seier til Rindal FK.

Første omgang var vel ikke akkurat opp mot hva guttene kan i sine beste stunder, men ledet allikevel komfortabelt 6-1 til pause. Og det etter at de brente en straffe og hadde flere stolpeskudd. Og målet som kom i mot var vel det man kan kalle av den mest lettkjøpte sorten.

Flå - Rindal
I andre omgang fikk laget vist litt mer av hva de kan av godt angrepsspill. Laget rullet opp den ene sjansen etter den andre gjennom hele omgangen, hvor hele laget bidro. Backene ble med opp og skapte overtall ved flere anledninger. Og med aktive vingspillere ble det til mange flotte innlegg "helt etter boka" som endte i scoringer og nesten-scoringer. Flere skudd gikk også i denne omgangen i treverket og like utenfor. Til slutt stod resultattavla på 15-3.

Om referent fikk med seg alt korrekt ble målscorerne Anders N. Løfald og Vebjørn T. Bævre med 6 mål hver og Aksel Norli 3 mål.