Uavgjort borte mot Jonsvatnet

Onsdag spilte G14 mot Jonsvatnet på Lade.

Kampen startet som "vanlig" for dette laget med at motstanderne hadde det meste av spillet de første minuttene. Men ganske raskt ble kampen mer jevnspilt, og Rindal tilrev seg utover omgangen et spillemessig overtak. Men det var visse problemer med å komme seg gjennom Jonsvatnets storvokste bakre firer. Første omgang endte 0-0.
Allerede etter et par minutter i 2. omgang gikk Rindal opp i ledelsen etter et meget godt angrep. Rindal spilte seg gjennom midtbanen og ut på høyresida. Derfra ble ballen slått hardt inn foran mål. Innlegget ble så effektuert på direkten rett i mål fra 8-9 meter av Jostein Lilleløkken. Rindal fikk ca 10 minutter etter dette straffe, men denne ble reddet av den meget gode Jonsvatnet-keeperen.

Seieren syntes faktisk klar i det det gjensto bare 3 - 4 minutter av kampen. Men da tredde Jonsvatnet seg forbi Rindals forsvar og satte ballen i mål. Kampen endte dermed 1-1.

Rindal Fotball's lag: Anders Grytbakk, Steffen Elshaug, Lars Olav Kirkholt, Jo Svinsås, Martin Berdal, Anders Ranheim, Jarl Oskar Mykkelgård, Anders N. Løfald, Vebjørn T. Bævre, Jostein Lilleløkken, Geir Magne Glåmen, Hans Ole Halle, Erlend Storholt.