G14 vant "seriefinalen" mot Rennebu

Gutter 14 år hadde ikke tapt en eneste kamp så langt i år før kampen på Skogsletta i dag. Det hadde heller ikke Rennebu. Dermed var det klart for et spennende oppgjør mellom de to suverene lagene i vårens serie.

Kampen startet jevnt og bølget frem og tilbake. Det er Rennebu som går opp til 1-0, før Rindal får to raske mål før pause. Dermed går Rindalingene til pause med ledelse 2-1.
g1412062010024
I andre omgang er Rindal det klart beste laget, og med fire nye mål i andre omgang ender det til slutt med storseier, 6-1. (Vi håper å få et mer utfyllende kampreferat etter hvert...)

Med dagens seier leder Rindal med tre poeng på Rennebu når begge lag har en kamp igjen. Rindal har dog en målforskjell på 55-plussmål mot Rennebus 19, så uansett så er nok Rindal avdelingsvinnere. Og dermed blir det opprykk til 2. divisjon i høstsesongen. Da kan det nok bli noe tøffere motstand, noe guttene klarer godt. Vi gratulerer!!