Resultater for J16 sesongen 2010

Her finner du resultatene fra J16 sine kamper sesongen 2010.
Les mer...

To storseiere over Astor 3 og Fosen

Mandag 13. september møtte J16 Astor 3 til kamp på Skogsletta. Dette ble en kamp som ikke trenger ytterligere kommentarer, for resultatet sier alt om kampforløpet. Etter en meget solid kamp av rindalsjentene sto det til slutt 19-0 i målprotokollen.
Ved pause var resultatet 8-0 etter skåringer av Gro Anita Bolme(4), Malin G. Løset(2), Tonje Bjørnås og Mali N. Løfald. I andre omgang skåret Mali Løset(2), Linn R. Skjermo(2), Malin Bjørnås(2) og Gro Anita(4).
22. september 2010 Les mer...

Storseier i Selbu

Søndag 5. september var jenter 16 år på langtur for å møte Selbu på Selbu kunstgras. Kampen ble spilt i det varmeste og beste været som høsten kan oppdrive.

Første omgang startet opp med spill stort sett mot Selbus mål. Når et lag trøkker på og skaper sjanse på sjanse uten å skåre er det som oftest 2 forskjellige utganger på det. Enten får det dominerende laget den forløsende skåringa som gir flere mål, eller det forsvarende laget skårer på kontring som snur kampen.

9. september 2010 Les mer...

Hjemmeseier over Stjørdals-Blink

Onsdag 1. september møttes Rindal FK og Stjørdals-Blink til kamp på Skogsletta i klasse jenter 16 år. Stjørdals-Blink er et nytt bekjentskap som har dukket opp til høstsesongen. I vårsesongen spilte S-B i 11'er-serie, men pga frafall av spillere måtte de søke seg over til 7er-fotball fra høsten av.
8. september 2010 Les mer...

Seier over Klæbu 3

Mandag 23. august spilte jenter 16 mot Klæbu 3 på Skogsletta. Etter toppkamp mot Hitra på torsdag og ei tøff helg med 4.plass i Ørland Sparebank Cup var det trøtte og slitne bein som skulle spille kamp mot Klæbu denne kvelden.

Likevel var det aldri tvil om hvilket lag som skulle vinne denne kampen. Etter første omgang ledet Rindal Fk 2-0, etter skåringer av Malin G. Løset og Tonje Bjørnås.
25. august 2010 Les mer...

Ubeseiret i vårsesongen!

Onsdag 23.juni avsluttet jenter16 vårsesongen med hjemmekamp mot Fosen på Skogsletta.
Rindal FK tok tak i kampen fra start av og skapte målsjanser på løpende bånd. Malin G. Løset(2) og Marie Gjerstad skåret Rindals mål i første omgang. Resultatet ved pause var 3-1 til Rindal FK.
27. juni 2010 Les mer...

Seier i iskald kamp

Lørdag 19. juni spilte jenter 16 kamp mot Byåsen 4 på Dalgård kunstgress. Jenter16s siste bortekamp før ferien ble en målrik og iskald opplevelse. Bare 5 fattige plussgrader, kraftige regnbyger og stri vind sammen med en hard kunstgressbane av gammelt merke, gjorde det vanskelig for begge lag å spille god fotball.
20. juni 2010 Les mer...

Storseier borte mot Astor 3

Lørdag 5.juni spilte jenter 16 bortekamp mot Astor 3 på Astor kunstgressbane.

Ved pause ledet Rindal 4-0 etter skåringer av Malin G. Løset (2), Tonje Bjørnås og Malin Bjørnås.
I andre omgang skåret begge lag en gang hver, slik at sluttresultatet ble 5-1 til våre jenter. Rindal Fk's mål ble skåret av Mali N. Løfald. Rapporten fra kampen forteller at seieren kunne ha vært en god del større med en bedre utnyttelse av de mange målsjansene.

9. juni 2010 Les mer...

Poengdeling mot serieleder Hitra

Torsdag 27. mai hadde jenter 16 besøk av serieleder Hitra på Skogsletta. Før denne kampen hadde Hitra 9 poeng på de 3 første kampene og en fantastisk målskår på 45-6. Vi visste at dette ville bli en tøff kamp mot en god motstander.

Etter at spillet hadde bølget frem og tilbake i omtrent 15 minutter gikk vi opp i ledelsen ved Tonje Bjørnås. Den ledelsen ble ikke langvarig for Hitra kvitterte etter bare ett par minutter.
29. mai 2010 Les mer...

Vant lett mot Selbu

Lørdag 15. mai spilte jenter 16 hjemmekamp mot Selbu på Skogsletta.

Pauseresultatet var 3-2 til Rindal FK. Rindals mål ble skåret av Malin G. Løset og Malin Bjørnås (2).
24. mai 2010 Les mer...

Seier 7-0 mot Klæbu

Lørdag 1.mai var det sesongåpning for jenter 16 år. Kampen ble spilt på Sørborgen kunstgress mot Klæbu i snøbyger og sur vind.

Etter en meget god første omgang av Rindal FK sto det 4-0 i vår fordel til pause. Målskårere var : Malin G. Løset(2), Linn R. Skjermo og Annabel Gåsvand.