Resultater for J14 sesongen 2010

Her finner du resultatene fra J14 sine kamper sesongen 2010.
Les mer...

Knepent tap i Skaun

Lørdag 9.oktober spilte jenter 14 sesongens siste fotballkamp. Motstander var Skaun 2 på Skaun gressbane.

Kampen startet på verst tenkelig vis for rindalsjentene, da det sto 2-0 til hjemmelaget før det var spilt 5 minutter. Heldigvis for oss kom det en redusering ganske kjapt. Reduseringen kom på et selvmål etter corner. Etter dette tok Rindal over føringen i kampen og presset på for å få utligningensmålet. Til slutt lyktes det å få ballen i mål og det var Annabel Gåsvand som sørget for den skåringen. Dermed sto det 2-2 i målprotokollen ved pause.
14. oktober 2010 Les mer...

Vant årets siste hjemmekamp

Mandag 27. september møttes Budal/Sokna og Rindal FK på Skogsletta i småjenter14 år. Etter at siste kamp endte med et litt surt tap for KIL/Hemne var jentene veldig sugne på revansj denne kvelden.

Rindalsjentene tok tak i kampen fra start av og la et stort press på B/S. Sjanse på sjanse ble brent og akkurat som mot KIL/Hemne og stikk i mot spillets gang var det Budal/Sokna som skåret det første målet. Flere mål ble det ikke før pause.

3. oktober 2010 Les mer...

KIL/Hemne vant stort i jevn kamp

Onsdag 22.september var jenter 14 på Kyrksæterøra for å spille mot KIL/Hemne.
Dette ble en litt merkelig kamp, for rindalsjentene var minst på høyde med KIL/Hemne i banespillet. I målprotokollen derimot var hemnejentene overlegne. Etter 0-2 ved pause ble sluttresultatet 0-5.

Disse var med: Jorun Evjen, Anna Fivelstad, Mathea Møller, Mali Røen Skjermo, Maren Høgholt, Grethe Røen, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard og Annabel Gåsvand.

24. september 2010

Rennebu ble for sterke

Onsdag 2.september spilte jenter 14 år første bortekamp etter fotballferien. Motstander denne kvelden var Rennebu på Rennebu kunstgras.

Jentene startet kampen forrykende og gikk tidlig opp i ledelsen etter skåring av Mathea Møller. Etter skåringa fortsatte Rindal å føre spillet, men det var Rennebu som fikk nettkjenning først. Ei skåring av Anna Fivelstad ga Rindal ledelsen på nytt. I resten av første omgang fortsatte målene å renne inn og pauseresultatet ble 6-3 til Rennebu. Det var Anna Fivelstad som skåret Rindal FKs tredje mål.

8. september 2010 Les mer...

Knepen seier i lokaloppgjøret mot Meldal

Onsdag 25. august spilte jenter 14 første seriekamp etter fotballferien. Motstander denne kvelden var Meldal. Etter en jevnspilt første omgang ledet meldalsjentene 2-1. Rindals mål ble satt inn av Annabel Gåsvand.
27. august 2010 Les mer...

God innsats i Ørland-cup

Jenter 14 har som flere andre lag fra Rindal Fk deltatt i Ørland Sparebank-Cup siste helg. Jentene gjorde en kjempeinnsats i cupen og ble puljevinner, etter to seiere og en uavgjortkamp.

Kvartfinalen mot Støren endte uavgjort etter ekstraomganger, men jentene tapte på at de hadde færre cornere enn motstanderen.

27. august 2010

Uavgjort mot Nidelv

Onsdag 16. juni avsluttet jenter 14 vårsesongen med bortekamp mot Nidelv. Kampen ble spilt på Tempe kunstgress. Etter en meget godt gjennomført første omgang av Rindal FK kunne vi gå til pause med ledelse 2-1. Marie Gjerstad skåret det første målet, mens det andre var et rotemål der Annabel Gåsvand var sist på ballen av våre spillere.
20. juni 2010 Les mer...

Endelig seier!

Onsdag 2. juni fikk endelig J14 sesongens første seier. Det skjedde i bortekampen mot Fram/Lånke på Framnes kunstgress på Skatval. Etter en biltur på 2 timer spilte jentene en kjempekamp.

Rindalsjentene gikk direkte i angrep og la press på hjemmelaget fra kampstart. Ved pause ledet vi 2-0 etter skåringer av Arnhild Myklegard og Maren Høgholt.
8. juni 2010 Les mer...

Tre tap i seriestarten

Jenter 14 år har spilt tre kamper så langt i sesongen. Motstandere har vært Leik, Singsås og Flå.