4.-7. august 2022 - meld deg på her!

Påmelding Camp Trollheimen 2022

Camp Trollheimen blir i 2022 arrangert i uke 31 som vanlig, fra torsdag 4. - søndag 7. august, og åpnet for påmelding 1. februar. Vær rask med påmelding, de siste årene har plassene blitt fylt opp på få dager! :-)

Det vil som før være mulig å gå inn og melde seg på for å stå på venteliste hvis det blir fulltegnet. Erfaringen fra tidligere år tilsier at det blir en hel del avmeldinger, så det kan absolutt være verdt å stå på venteliste. 

Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter og gjøres på samme måte som på skirenn, via terminlisten og Min Idrett. 

Merk følgende avbestillingsregler:

  • Ved mottatt krav om deltageravgift vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist være gebyrfritt.
  • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
  • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
  • Senere avbestilling gir ikke refusjon

Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 920 28581 ved spørsmål.

Påmelding her...

Arrangeres 4.-7. august (uke 31)

Camp Trollheimen - 2022


Påmelding: Meld deg på HER. Påmeldingslinken aktiveres 1. februar. I likhet med tidligere år, har vi satt et tak på hvor mange utøvere vi tar inn. Her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder.

Merk at Camp Trollheimen i år arrangeres for utøvere i alderen 10 til 14 år (2008-2012).

Camp Trollheimen – skiskole:
Overnatting og alle måltider på Rindal skole. Dette er et tilbud til utøvere i aldersgruppen 10-14 år (2008-2012). Rindal skole ligger midt i Rindal sentrum og er bare et steinkast unna flotte treningsfasiliteter ved Igltjønna. Overnattinga vil finne sted på klasserommene på skolen. Skolens kantine vil være samlingssted for måltidene. I nabobygget til skolen finner vi Rindalshuset, der skiskolen vil benytte garderober nder campen.

Skiskolen vil ha lekbasert trening og grunnleggende rulleskiferdigheter som hovedfokus for treningsøktene. Den lekbaserte barmarkstreninga vil i all hovedsak foregå rundt Igltjønna. Rulleskiaktivitetene vil foregå på skoleområdet og på gangveiene rundt om i sentrum. Rulleskiløypa ved Igltjønna vil også benyttes.

I tillegg til fokus på trening, er skiskolen opptatt av at alle skal trives – også når det ikke er trening. Rindal skole har et flott uteområde med muligheter for varierte aktiviteter. Bading på Igltjønna har i tidligere år også vært veldig populært, og skiskolen vil legge opp til muligheter for bading etter øktene dersom været tilsier det. Det er også store fellesareal inne på skolen som kan benyttes til aktiviteter, i tillegg til avslapping.

Instruktører: Instruktørteamet består hovedsakelig av eldre junior- og seniorløpere med nær tilknytning til Rindal IL og Rindal.

Pris: inkl. overnatting og alle måltider            kr. 2.600,-

Det vil være samme pris med og uten overnatting.

Betaling: Deltageravgiften vil bli krevd inn noe senere i vinter. Merk følgende avbestillingsregler:

  • Ved mottatt krav om deltakeravgift, vil avbestilling før oppgitt betalingsfrist være gebyrfritt.
  • Ved avbestilling mellom betalingsfristen og 4 uker før campen starter refunderer vi påmeldingsavgiften minus et gebyr på NOK 500,- pr. deltager
  • 28 til 7 dager før oppstart: 50 % av deltageravgiften refunderes
  • Senere avbestilling gir ikke refusjon

Ta kontakt på e-post: ct@rindalil.no eller telefon 920 28581 ved spørsmål.

26. januar 2022 Les mer...

Camp Trollheimen 2021 avlyst

I samråd med vikarierende kommuneoverlege har vi valgt å avlyse årets Camp Trollheimen. Dette er pga. usikker smittesituasjon framover og svært strenge smittevernregler som gjør det vanskelig å gjennomføre.

Alle som har betalt inn påmeldingsavgift vil få denne refundert. Dette har tatt noe tid pga. ferieavvikling, men i løpet av uke 32 håper vi alle skal ha mottatt tilbakebetaling.

Det er tungt å måtte gå til det skritt å avlyse i år igjen, men vi ser fram til nye muligheter og mye moro i 2022!

Mvh Camp Trollheimen v/Hovedstyret

3. august 2021

Arrangeres 5.-8. august (uke 31)

Camp Trollheimen - 2021

I disse tider må vi naturligvis ta forbehold, men vi er optimister med tanke på å være tilbake til noenlunde normale tilstander innen sommeren, og planlegger ut fra at Camp Trollheimen som vanlig arrangeres i uke 31 (5.-8. august).

27. januar 2021 Les mer...

Camp Trollheimen 2020 avlyst

Med bakgrunn i korona-situasjonen, smitteverntiltak og smitterisiko har vi besluttet å avlyse årets Camp Trollheimen. Det har vært en veldig vanskelig beslutning, og en avlysning gjøres naturligvis med tungt hjerte, men vi ber om forståelse for beslutningen. Vi ser nå fram mot neste års Camp Trollheimen og håper på stor deltakelse, mye god trening og et godt samhold i 2021.

24. juni 2020

Informasjon - Camp Trollheimen 2020

Mange lurer sikkert på om Camp Trollheimen 2020 vil bli arrangert. Bare én ting er sikkert, vi må forholde oss til retningslinjene fra myndigheter og skiforbund. Slik retningslinjene er akkurat nå ville det i praksis ikke vært mulig å arrangere en camp med den kvaliteten vi vil ha, men det er indikasjoner på at dette kan bli myknet opp i god tid før vi skal arrangere. I løpet av medio juni antar vi at både myndigheter og NSF har kommet med klare føringer på avstandsbegrensning, kompensasjonsordning og innkvarterings- og bespisningsbegrensninger. Vi finner det derfor mest riktig å fortsatt vente med en endelig beslutning.

Samtidig ber vi om at de som er påmeldt og allerede nå vet at de ikke vil delta pga. situasjonen, gir oss beskjed om dette pr. e-post til ski@rindalil.no.

Arrangeres 30. juli - 2. august (uke 31)

Camp Trollheimen - 2020

Camp Trollheimen arrangeres i uke 31, og kjører som vanlig med todelt opplegg også i 2020:
13. desember 2019 Les mer...
2019-08-02 Camp Trollheimen elghufs i Langlimarka 069

Camp Trollheimen 2019

Camp Trollheimen 2019 er over. Værgudene gjorde som vi ba om, og tilsynelatende kom vi oss bra ut av det i år også, ved å benytte det unike miljøet og infrastrukturen rundt Tjønna, Rindal skole og Saga Trollheimen Hotel.

 

4. august 2019 Les mer...
Skåkleiva

Fjelltur skiskole søndag

Søndagens fjelltur på Camp Trollheimen skiskole går til Skåkleiva. Felles avreise med buss og privatbiler fra Rindal skole kl 09:30. Foreldre oppfordres til å være med, og privatbiler benytter parkering til Rindal Maskin (v/Hamos - se kart). Husk niste, godt humør og godt med klær i tilfelle væromslag.

Vi håper også at de som kommer for å være med på tur i størst mulig grad rydder ut utstyret til sine unger før avreise, dette forenkler vår opprydding av skolen vesentlig :-)
3. august 2019 Les mer...
vogn

Camp Trollheimen Camping

Camp Trollheimen tilbyr også i år muligheten for foreldre til å "campe" like ved Rindal Skole. Her er det mulighet for strømuttak til f.eks. campingvogn. Hvis noen ønsker å benytte seg av denne muligheten ber vi om at man varsler oss på forhånd. Ta kontakt på ski@rindalil.no, eller telefon 926 01 677.