Resultatoppsummering 2011

14. mars 2012
Sigurd Fagerholt

Sigurd Fagerholt nr 3 i terrengløp

Sigurd som deltar i en terrengløpskarusell i England, ble nr 3 i det tredje løpet.
13. desember 2011 Les mer...

Terje og Trygve deltok i Vinterkausellen løp 2

Terje Olsen og Trygve Reitan tok hver sin klasseseier.
21. november 2011 Les mer...

Sigurd Fagerholt har deltatt i terrengløpskarusell

Sigurd, som for tiden oppholder seg i England kom inn til en fin 7. plass i et stort terrengløp.

3. november 2011 Les mer...

Terje Olsen har startet ”vintersesongen”

Terje har deltatt i det første løpet i Vinterkarusellen på Lade.

29. oktober 2011 Les mer...
Terje Olsen og Bjørn Vonheim med dobbeltseier i klasse 45-49 år. (Foto: Tommy Støa)

Trygve vant i London og 3 RT-løpere på pallen i Hytteplanmila

Trygve Reitan har deltatt i et løp i London, mens Terje Olsen, Ole Arnold Sødal og Bjørn Vonheim løp glimrende i Hytteplanmila.

22. oktober 2011 Les mer...
Arnt Inge Nilsen (til v) som løper for Rindals-Troll var raskest av de norske maratonløperne i Amsterdam med 2.39.25. Her er han i ferd med å passere Anders Trygg (1288) fra SK Vidar som løp inn til 2.51.13. (Tekst og foto: Jasper Buitink, kondis.no)

Art Inge Nilsen med et godt løp i Amsterdam Maraton

Arnt Inge deltok blant mange nordmenn i Amsterdam og kom inn på tida 2,39,25. Dermed ble han nr 108 av 9.638 løpere.
17. oktober 2011 Les mer...
Sesongavslutning 004

Sesongavslutning/start for senior/junior

Vi var 23 som var samlet på Saga Trollheimen Hotell til standardmenyen karbis med erter og løk og til foredrag med Frank Evertsen. 18 startet imidlertid dagen med ei treningsøkt. De fleste ”koste” seg rundt Tjønna og Tjønna viste seg fra sin beste side, 4 grader, lettskyet og vindstille. 2 løp 6 runder sammenhengende, mens de fleste løp intervaller med pause etter hver hele runde. De ”skarpeste” løp 7 runder med 1 min pause. Hver runde er på nesten 1,9km. Det ble da litt over 13 km med intervall på disse.
16. oktober 2011 Les mer...
Lars Moholdt

Lars Moholdt best av våre i Torvikbukt Rundt

I tillegg 3 klasseseire og napp i pokalen for beste 5-mannslag. Dermed har RT vunnet denne lagkonkurransen 20 ganger!!!!!

8. oktober 2011 Les mer...
Sigurd på 600m i Blackpool

Flotte resultater i England

Sigurd og Kjetil Fagerholt fortsetter å konkurrere under sitt opphold i England. Sigurd har deltatt på 80m(!) og 600m, mens Kjetil har løpt 5 km på 17,58, bare 3 sekunder bak persen (les mer). På bildet er Sigurd i hvit singlet på oppløpssiden på sin 600m.

30. september 2011 Les mer...

Oslo halvmaraton: Klasseseier til Terje Olsen på kjempetid!

Terje Olsen løp inn til klasseseier i M45-49 på tida 1.14.39. Det deltok 370 i klassen. Av de totalt 5875 deltakerne kom han inn til 17. plass totalt! Tida hans gir han også tredjeplass for året på norgesstatistikken.
25. september 2011 Les mer...
KM_i_Trekamp_005

Klubbmesterskap i trekamp på Øye stadion

På en værmessig ufyselig dag, stilte 14 deltagere opp i klubbmesterskapet i trekamp. Men heldigvis var det bare noen små regndråper akkurat under konkurransen, og det ble konkurrert under brukbare forhold på den fine banen i Surnadal. Utøverne vil bli invitert til premieutdeling og sosialt samvær seinere. Resultatene finner du her.

24. september 2011 Les mer...
Lars Hagen sølv og Arnt Inge Nilsen bronse i kl 35-39 år

NM Terrengløp: Medaljedryss i veteranklassene

Vi hadde med 11 deltagere i NM som gikk i området rundt Kristiansten Festning. Terje Olsen gikk helt til topps i sin klasse. Det ble i tillegg tre medaljer til (les mer).

19. september 2011 Les mer...

Løpsreportasje fra England

Familien Fagerholt har flyttet til England for et år. Med den kulturen det er for løping i England er det naturlig at man involverer seg i et treningsmiljø. Det har Kjetil og Sigurd gjort og de har allerede startet i noen konkurranser.