Sigurd Fagerholt har deltatt i terrengløpskarusell

Sigurd, som for tiden oppholder seg i England kom inn til en fin 7. plass i et stort terrengløp.

IMG_0391
IMG_0393

Løp 1: Mid Lancs Cross Country, lørdag 29.10.11, Towneley Park, Burnley, England
Mid Lancs Cross Country er en serie på seks terrengløp arrangert for løpere fra hele Nordvest-England (et område som har en befolkning i nærheten av Norges befolkning!). I hver klasse samles det poeng ut fra plassering i hvert løp, og til slutt regnes det ut en samlet poengsum basert på de fire beste løpene. For klassene for de over 11 år er det også lagkonkurranser etter samme mal.
Løping er svært populært i England, og i dette løpet deltok totalt godt over 800 løpere. I klassen for menn senior deltok hele 329 løpere og bare i Sigurd Fagerholt sin klasse U11, deltok det 48 løpere, alle samlet i et heat!!! Her i landet er man redde for at heatene skal bli for store og uhåndterlige…
Det var en småforkjølt og spent Sigurd som stilte i dette store arrangementet. Men til tross for at Sigurd måtte stille i klasse der mange var ett år eldre enn han, hevdet han seg svært bra. Han løp seg opp utover i løpet og kom inn til en flott 7. plass på tida 7,57.
Reportasje fra Lancaster and Morecambe Athletics Club (klubben som Sigurd representerer her i England) finner du her: http://www.lancasterathletics.co.uk/news_more.asp?news_id=139