Les mer...
Sondre

Sliteseier over Strindheim 3

Strindheim 3 gjestet Skogsletta i kaldt men vakkert høstvær fredag kveld. Og publikum skulle bli vitne til en meget spennende kamp.

Det var Rindal som åpnet best og bare et par minutter var spilt når Rindal er millimetere fra å sette ballen i mål, men Strindheimkeeperen får reddet på streken i siste liten. Utover i omgangen er det Strindheim som har et lite spillemessig overtak, og 20 minutter ut i kampen får de sin første scoring. Og bare åtte minutter senere øker gjestene til 0-2. Rindal går rett i angrep, og får frispark på 20 meter. Hans Ole klistrer frisparket over både mur og keeper og helt oppe i krysset. En virkelig frisparkperle! 1-2 står seg til pause.
21. september 2012 Les mer...

Framgang, tross tap, mot Byåsen

Søndag 20. mai hadde vi kamp mot Byåsen G-14. Det var en jevn kamp som Byåsen til slutt vant 7-4.

Vi startet bra og gikk opp i ledelse 1-0 ved Torstein. Etter målet bølget kampen frem og tilbake uten at noen av lagene fikk noen store sjanser. Utover omgangen fikk noen av spillerne våre trøbbel med skader slik at vi måtte rokere en del på laget. Da tok Byåsen over føringen og i siste halvdel av omgangen scoret de tre ganger slik at pauseresultatet var 3-1 til Byåsen.
27. mai 2012 Les mer...

Uavgjort på Hitra

24. mai spilte vi bortekamp mot Hitra G-14. Det ble en jevn affære med mange sjanser til begge lagene. Kampen endte med uavgjort 2-2.

Det første målet var det Hitra som scoret etter 12 minutter, mens vi utlignet til 1-1 i det 19. minutt ved Hans Ole. Det var etter et fint gjennomspill fra Torstein. I det 24. minutt gikk Hitra opp i ledelsen på nytt. På det målet var et par av spillerne våre ute til behandling av skader, slik at vi kom i undertall i forsvaret. Resten av omgangen ebbet ut uten noen flere mål.

2. omgangen ble jevn med mange sjanser til begge lagene. I det 62. minutt får vi frispark ute på siden ca 35 meter fra mål. Hans Ole løfter den høyt inn mot mål, og der står Ådne og setter ballen direkte i mål. Etter målet bølger spillet frem og tilbake med store sjanser til begge lagene. Men ingen klarte å score slik at kampen ebbet ut med 2-2.

Tap mot Astor

Tirsdag 15. mai var Astor motstander på Rinnvollen. Vi hadde store forventninger om årets første seier i denne kampen, men dessverre ble det en nedtur i forhold til de to første kampene i år. Kampen var ganske jevn fra starten, men etter hvert tok Astor over og scoret det første målet etter 7 minutter. I løpet av omgangen scoret de 2 mål til slik at pausestillingen var 0-3. Vi hadde også våre sjanser og burde hatt noen mål før pause.
18. mai 2012 Les mer...

Spennende og målrikt mot Strindheim

Nå på fredag spilte vi bortekamp på kunstgressbanen på Leangen mot Strindheim. Det skulle vise seg å bli en artig og målrik kamp. Vi startet kampen godt og allerede etter 3 minutter gikk vi opp i ledelse 1-0. På en god corner fra Stian satte Torstein ballen i mål med ei fin heading. Etter målet bølget kampen frem og tilbake. Begge lagene spilte seg frem til sjanser, men Strindheim var klart mest effektive og klarte å score 3 mål i løpet av en 5 minutters periode. Men i det 15. minutt fant Jørgen ut at det var nok, og sendte i vei et langskudd fra 35 meter rett i mål. Dermed sto det 3-2 til Strindheim.

I det neste kvarteret fortsatte vi å produsere sjanser, men dessverre klarte vi ikke å få ballen i mål. I det 29. minutt gikk Strindheim opp til 4-2. Men vi satte inn en god sluttspurt, og først reduserte Jørgen til 4-3 etter en retur fra keeper. Deretter scoret Andreas på corner slik at vi gikk til pause med 4-4.
13. mai 2012 Les mer...

Knepent tap mot Skaun

04.05.2012
Rindal Fotball G14 sesongdebuterte mot Skaun på Rinnvollen nå på onsdag. Mange av spillerne har aldri spilt 11-er fotball før, så vi var spente på hvordan de ville takle det.

Det ble en jevn kamp der begge lagene hadde mange sjanser. I førsteomgangen førte vi kampen og hadde fortjent å lede med et par mål. Men dessverre klarte vi ikke å få inn ballen, så vi gikk inn til pause med 0–0.

I andre omgang var det Skaun som hadde flest sjanser, og mot slutten klarte de å score et mål slik at de vant kampen 1–0.