Bak f.v: Mali Nerbu Løfald, Maren Rønning, Åse Børset, Trude Nerland, Lena Østvold, Anita Kvande Grytbakk.
Foran f.v. Kristine Jacobsen, Anja Dalsegg Sæter, Maren Høgholt og Malin Østvold.

Lagbildet tatt på Skogsletta 29.09.2012 (foto: Trollheimsporten.no)

Resultater for damelaget sesongen 2012

Her finner du resultatene fra damelagets kamper sesongen 2012.
Les mer...

Hjemmeseier for damelaget

Damelaget til Rindal FK avsluttet sesongen med hjemmekamp mot Tiller 2 på Skogsletta i høstsola lørdag. Damenet har spilt i 7'er-serie i år, men har hatt til gode å få spilt hjemmekamp, helt til no. Motstanderen på de tre første hjemmekampene har nemlig ikke møtt opp.

Men Tiller 2 tok turen lørdag. Kampen var forholdsvis jevnspilt,med det var Rindal som trakk det lengste strået denne gangen. Rindal kunne til slutt juble for seier 2-0, etter to mål av Malin Østvold i første omgang.

Damelaget har gjennomført en bra sesong, og havnet til slutt på 4. plass med 15 poeng, forøvrig det samme som Tiller 2 som havnet på plassen foran på bedre målforskjell. Det kan Rindal si seg godt fornøyd med i comeback-sesongen med damelag!

Trollheimsporten har mer fra kampen, klikk les mer.
2. oktober 2012 Les mer...
Damelaget mot Heimdal 2

Vant 4-1 mot Heimdal 2

Den 18. Juni spilte damelaget sin siste bortekamp før ferien mot Heimdal 2. Kampen endte med seier for damene våre, 1-4.

Åse Børset var endelig tilbake på banen etter en skade som kom under damelagets første kamp. Ved hjelp av godt spill fra resten av laget, fikk Åse puttet to baller i nettmaskene etterfulgt av en perle av ett mål, levert av Trude Nerland. I andre omgang ble lagene mer jevnspilt, men Rindal hadde fortsatt kontroll på kampen, og ved hjelp av en corner fikk Åse puttet sitt tredje mål for dagen. Godt spill fra hele laget, og supert keeperarbeid av Maren Rønning!

Dagens spillerstall besto av: Mali Nerbu Løfald, Mali Løset, Maren Rønning, Kristin Norlund, Anita Kvande Grytbakk, Trude Nerland, Solveig Fiske, Maren Høgholt og Åse Børset.
25. juni 2012 Les mer...

To tap for damelaget

25. Mai møtte Damelaget Utleira IL borte. Der ble det tap 2-1 der alle 3 målene ble scoret av Rindal.

6. Juni gikk turen til Lundamo der damene våre møtte ett sterkt og voksent damelag som har spilt sammen en del flere år enn det vi har. Dette er også trolig seriens beste lag, derfor var vi ikke bitre selv om det ble ett tap på 6-1. Der vårt mål ble scoret av Mali Løset.

Rindal spilte jevnt godt gjennom hele kampen, og fikk mye skryt også av Lundamos trener. 97-eren Malin Østvold storspilte på banen store deler av kampen, og imponerte samtlige både spillere og publikummere.

Rindal stilte med følgende spillere: Mali Nerbu Løfald, Mali Løset, Malin Østvold, Maren Høgholt, Anja Dalsegg, Solveig Fiske, Anita Grytbakk, Trude Nerland og Janne Iren Rønningsbakk.

7. juni 2012
Damelaget mot Trygg Lade

Storseier i premieren!

Torsdag 3. mai var det klart for den første kampen med damelag fra Rindal på 13 år. Kampen var mot Trygg/Lade på OBOS kunstgress i Trondheim.

Første omgangen hadde Rindal overtaket, og fikk puttet to mål, henholdsvis av Annabell og Åse. I 2. omgang fikk Rindal enda større overtak, og Trygg/Lade kom få ganger lenger enn til midtbanen. Ellers dominerte vi på deres banehalvdel. Kampen endte 10-0 vår favør.

Rindal stilte med følgende lag: Marie Gjerstad (1), Nora Nes Fiske (3), Mali Nerbu Løfald, Mali Løset, Maren Rønning, Annabell Gåsvand (1), Kristin Nordlund, Gro Anita Bolme (3) og Åse Børset (2).