Framgang, tross tap, mot Byåsen

Søndag 20. mai hadde vi kamp mot Byåsen G-14. Det var en jevn kamp som Byåsen til slutt vant 7-4.

Vi startet bra og gikk opp i ledelse 1-0 ved Torstein. Etter målet bølget kampen frem og tilbake uten at noen av lagene fikk noen store sjanser. Utover omgangen fikk noen av spillerne våre trøbbel med skader slik at vi måtte rokere en del på laget. Da tok Byåsen over føringen og i siste halvdel av omgangen scoret de tre ganger slik at pauseresultatet var 3-1 til Byåsen.
Andreomgangen startet bra for vår del og allerede etter to minutter reduserte Torstein til 3-2. Etter 10 minutter økte Byåsen igjen før Sondre reduserte til 4-3 på et vakkert skudd fra 16 meteren. Etter målet tok Byåsen over presset og økte ledelsen til 5-3 og 6-3 før Jørgen redusert til 6-4 i kampens siste minutt. På overtid fastsatte Byåsen resultatet til 7-4.

Selv om vi gikk på et fortjent tap var det framgang å spore fra kampen mot Astor. Det var lite som skulle til før vi kunne fått med oss poeng fra denne kampen.