Uavgjort på Hitra

24. mai spilte vi bortekamp mot Hitra G-14. Det ble en jevn affære med mange sjanser til begge lagene. Kampen endte med uavgjort 2-2.

Det første målet var det Hitra som scoret etter 12 minutter, mens vi utlignet til 1-1 i det 19. minutt ved Hans Ole. Det var etter et fint gjennomspill fra Torstein. I det 24. minutt gikk Hitra opp i ledelsen på nytt. På det målet var et par av spillerne våre ute til behandling av skader, slik at vi kom i undertall i forsvaret. Resten av omgangen ebbet ut uten noen flere mål.

2. omgangen ble jevn med mange sjanser til begge lagene. I det 62. minutt får vi frispark ute på siden ca 35 meter fra mål. Hans Ole løfter den høyt inn mot mål, og der står Ådne og setter ballen direkte i mål. Etter målet bølger spillet frem og tilbake med store sjanser til begge lagene. Men ingen klarte å score slik at kampen ebbet ut med 2-2.
Alt i alt var det et rettferdig resultat på en god kamp fra begge lagene. Det var stor framgang fra kampene mot Astor og Byåsen, så det må vi være fornøyde med.

Førstkommende mandag er det hjemmekamp mot Frøya på Rinnvollen kl 16.00. Frøya er nok det beste laget i serien, så skal det bli poeng i den kampen må vi nok heve oss enda noen hakk i forhold til Hitra-kampen.