Bak f.v. Ole K. Bjørnstad, Lars Ole Løseth, Daniel Eide, Leon Løften, Håken Heggem.
Foran f.v. Jonas Jonli, Jo Holte, Jon Mikael Kirkholt, Lars Aleksander Møkkelgård.

Bildet er tatt etter kampen mot Meldal på Skogsletta 04.06.2012.

Her finner du resultatene fra G12s kamper sesongen 2012.
Les mer...

Seier mot Sokna, tap mot Klæbu

Mandag 20. august tok G12 turen til Soknedalen, hvor hjemmelaget Sokna ventet.
Til tider viser guttene hva de har lært med veldig fint spill. Leon sørger for 1-0 til Rindal, før Sokna utligner til 1-1. Deretter var det enveiskjøring, og etter to mål hver av Lars Aleksander og Håken kunne Rindal juble for seier 5-1.

Tirsdag 28. august var det Klæbu som gjestet Skogsletta.
G12 viser i første omgang til tider spill i verdensklasse, men sliter litt i forsvar og slipper gjestene inn på 5 meter. Kampen ender til slutt med tap 6 - 11.

Målene ble scoret av Daniel, Ole, Lars Ole (3) og Håken. Ole sitt mål var forøvrig en riktig perle som går rett i krysset fra 20 meter.

Neste kamp for G12 er 3. september. Da går turen til Singsås.
30. august 2012

G12 på Ørland-cup

Gutter 12 var på Ørland cup 17-19 august. Dette var en tur laget hadde gledet oss til lenge.

I første kamp møtte vi Ørland 3, og denne kampen gikk veldig godt for oss. Det ble seier 6-3. En veldig god start av Rindals-guttene. Målscorere: Jo (2), Leon, Ole Martin (2) og Daniel.

I den 2. kampen møtte vi et meget godt lag fra Malvik. Til tross for tap med hele 11-0, var innsatsen fra guttene god! Også i tredje kamp for helga blir det tap. Denne gangen er det Selbu 1 som står på motsatt banehalvdel. Kampen ender med tap 6-2. Målscorere her var Ole Martin og Leon.

Helgens siste kamp er mot Selbu 2. Her leverer Rindal en god og spennende kamp, som til slutt ender uavgjort 5-5! Målscorere for Rindal var Daniel (2), Lars Aleksander (2) og Håken.
29. august 2012

Knepent tap mot Meldal

Rindal og Meldal braket sammen til skikkelig naboduell på Skogsletta mandag kveld. Det ble en jevn første omgang, der Rindal tok ledelsen 1-0 tidlig. Meldal ville ikke være dårligere og utlignet til 1-1.

Rindal scoret nok en gang, men Meldalingene utlignet bare minutter senere, men det er Rindal som vil mest, og går opp til både 3-2 og 4-2, før Meldal reduserer til 4-3 like før pause.

Etter pausen er det Meldal som tar over mer av spillet, og før kvarteret er spilt har gjestene scoret tre mål, og leder dermed 6-4. Mot slutten av omgangen får lagene hvert sitt mål, og sluttresultatet blir dermed 5-7 i favør Meldal.

Rindal spilte ingen toppkamp i kveld, og sleit spesielt med forsvarsspillet. Likevel var det en jevn kamp som kunne bikket begge veier.
4. juni 2012

Tapte mot god motstander

Gutter 12 spilte mandag kamp på Støren kunstgress i finværet. Motstander var Støren. Hjemmelaget er det antatt beste laget i avdelingen, og det ble tap 8-4. Guttene gjorde en god innsats og viste att kondisen er bedre enn motstanderen! Det skal vi ta med oss videre.

Neste kamp er hjemmekamp mot Meldal på mandag.
30. mai 2012

Ett tap og to seire for G12

Guttene har hatt tre kamper siden sist, det har endt i 1 tap og 2 seire, noe trenere og støtteapperat er meget stolte av. Guttene viser god innsats og at de vil vinne kampene!

Vi møtte Melhus 2 til kamp på Skogsletta 10. mai. En kamp vi burde vunnet, etter 5-6 stangskudd og flere sjanser. Men kampen ender med tap 2 - 6.

Fredag 18. mai tok vi turen til kunstgresset i Børsa, der vi møtte Skaun. Her kom endelig årets første seier, etter kjempeinnsats av guttene. Daniel scoret 3, Lars Aleksander 3 og Leon 1 på hel volly! Dermed ble det en velfortjent seier 7-3.

Nå på søndag var det KIL/Hemne som gjestet Skogsletta. Og dette ble en veldig spennede kamp som vi til slutt vinner fortjent, med 3-2. Nok en gang har vi mange stangskudd, i tillegg til de som går innenfor stengene.
21. mai 2012

Tapte mot Oppdal

G12 spilte sin første kamp for sesongen søndag 29. april, borte mot Oppdal 2.
Det ble en tøff kamp for guttene. Oppdal ledet 3-0 etter bare 8 minutter, før Daniel scoret 2 mål på 3 minutter. Etter det kjører oppdalingene hardt i angrep og scorer hele 7 mål før Daniel putter enda ett før kampslutt. Kamper ender dermed 10-3 i Oppdals favør.

Guttene er klare til å kjempe i neste kamp, som er hjemme mot Melhus 2 på Skogsletta 10. mai.