Tap mot Astor

Tirsdag 15. mai var Astor motstander på Rinnvollen. Vi hadde store forventninger om årets første seier i denne kampen, men dessverre ble det en nedtur i forhold til de to første kampene i år. Kampen var ganske jevn fra starten, men etter hvert tok Astor over og scoret det første målet etter 7 minutter. I løpet av omgangen scoret de 2 mål til slik at pausestillingen var 0-3. Vi hadde også våre sjanser og burde hatt noen mål før pause.
I andre omgang bestemte vi oss for å gå ut og prøve å ta igjen ledelsen til Astor, men omgangen startet på dårligst mulig måte og allerede etter 3 minutter av andre omgang hadde Astor økt ledelsen til 0-5. De plusset på med to mål til i løpet av første halvdel av andre omgang. I det 52. minutt reduserte vi til 1-7 ved Hans Ole og i kampens siste minutt scoret Jørgen slik at sluttresultatet ble 2-7.

Det ble en fortjent seier til Astor. De hadde et hurtig og godt pasningsspill, noe som gjorde at vi ble springende mye i mellom. For vår del var det lite som fungerte. Vi har trent en del på formasjon og plassering i det siste, men det fungerte dårlig i denne kampen. I tillegg var det mange feilpasninger og liten aggressivitet. Den eneste som får godkjent karakter på denne kampen er Hans Ole i tillegg til de to keeperne Andreas og Ole Gunnar som sto i hver sin omgang. De vikarierte i mål for Ådne som er keeper til vanlig. Noe av forklaringen på at ting ikke fungerte er nok at flere av de som spilte plages med småskader. I tillegg har vi hatt en del fravær av spillere slik at det har vært mye bytting av plasser og få reserver.

Neste kamp er borte mot Byåsen nå på søndag. Vi får satse på at ting sitter litt bedre da.