Sliteseier over Strindheim 3

Strindheim 3 gjestet Skogsletta i kaldt men vakkert høstvær fredag kveld. Og publikum skulle bli vitne til en meget spennende kamp.

Det var Rindal som åpnet best og bare et par minutter var spilt når Rindal er millimetere fra å sette ballen i mål, men Strindheimkeeperen får reddet på streken i siste liten. Utover i omgangen er det Strindheim som har et lite spillemessig overtak, og 20 minutter ut i kampen får de sin første scoring. Og bare åtte minutter senere øker gjestene til 0-2. Rindal går rett i angrep, og får frispark på 20 meter. Hans Ole klistrer frisparket over både mur og keeper og helt oppe i krysset. En virkelig frisparkperle! 1-2 står seg til pause.
G14 mot Strindheim
Det blir en værst tenkelig start på andre omgang for Rindal, når Strindheim går opp til 1-3 før minuttet er spilt. Og når gjestene går opp til 1-4 ti minutter senere ser det riktig dårlig ut for hjemmelaget. Men Rindal gir aldri opp og kjemper seg inn i kampen igjen. Først ute er Sondre (bildet) som banker ballen i mål fra 20 meter. Da er det spilt 14 minutter av andre omgang. Og bare tre minutter senere er Rindal frampå igjen. Keeper er ute i feltet og får avklart, men ballen havner hos Hans Ole som har en enkel jobb med å sette ballen i åpent mål. Dermed 3-4 og full spenning igjen.

Strindheim vil ikke være dårligere, og banker inn 3-5 etter 19 minutter, men igjen kommer Rindal raskt tilbake. Rett etter avspark får Sondre ballen på hjørnet av 16-meteren og klinker ballen knallhardt i mål med strak rist. Vakkert! 23 minutter ut i omgangen kommer Rindal til innlegg, og Torstein header ballen kontant i mål til 5-5.

Begge lag har lyst på tre poeng på slutten og kjemper knallhardt. Seks minutter før full tid er det Stian som dribler av to-tre Strindheimspillere på 18 meter, og skyter ballen over keeper og i mål. Dermed er Rindal for første gang i kampen i føringen.

Sluttminuttene blir preget av et hardt Strindheim-press, men Rindal holder unna. Men ett minutt på overtid kommer Strindheim til innlegg fra dørlinja, og ballen settes i mål. Dommeren avblåser derimot riktig for offside, til ville proteseter fra Strindheim. Kampen ender dermed med seier 6-5 til Rindal.