Spennende og målrikt mot Strindheim

Nå på fredag spilte vi bortekamp på kunstgressbanen på Leangen mot Strindheim. Det skulle vise seg å bli en artig og målrik kamp. Vi startet kampen godt og allerede etter 3 minutter gikk vi opp i ledelse 1-0. På en god corner fra Stian satte Torstein ballen i mål med ei fin heading. Etter målet bølget kampen frem og tilbake. Begge lagene spilte seg frem til sjanser, men Strindheim var klart mest effektive og klarte å score 3 mål i løpet av en 5 minutters periode. Men i det 15. minutt fant Jørgen ut at det var nok, og sendte i vei et langskudd fra 35 meter rett i mål. Dermed sto det 3-2 til Strindheim.

I det neste kvarteret fortsatte vi å produsere sjanser, men dessverre klarte vi ikke å få ballen i mål. I det 29. minutt gikk Strindheim opp til 4-2. Men vi satte inn en god sluttspurt, og først reduserte Jørgen til 4-3 etter en retur fra keeper. Deretter scoret Andreas på corner slik at vi gikk til pause med 4-4.
Vi startet andreomgangen friskt, og i det 40. minuttet gikk vi opp til 5-4 etter et fint gjennomspill til Stian som han satte til side for keeperen. Men ikke lenge etter utlignet Strindheim til 5-5. Begge lagene fortsatte med godt spill, og i det 49. minutt fikk vi straffe. Sondre driblet seg i gjennom og til slutt var det en som måtte ta «kråkfot» for å stoppe han. Straffen satte Stian trygt i mål. Men allerede minuttet etter utlignet Strindheim til 6-6. Det neste kvarteret spilte vi godt og var på nippet til å score flere ganger. Men Strindheim hadde også sine sjanser og 5 minutter før slutt gikk de opp til 7-6 ledelse. Vi fryktet at det skulle bli tap, men guttene satte inn en sluttspurt. Ei god vending og gjennomspill fra Sondre til Hans Ole gjorde at vi utlignet. Hans Ole satte ballen sikkert til side for keeper, og dermed ebbet kampen ut med 7-7. Alt i alt var det nok et rettferdig resultat.

Ser at mange av guttene er uvant med å spille på store baner. Men med noen gode treninger og flere kamper vil nok spillet bli enda bedre. På tirsdag er det hjemmekamp mot Astor på Rinnvollen kl 19.30. Oppfordrer alle til å komme og heie oss fram til årets første seier.