Rindalsmesterskap på Skogsletta

Rindalsmesterskapet 2007 ble arrangert på Skogsletta lørdag 17. mars. Ca.50 løpere fra Rindals-Troll og Rindøl deltok, og litt ruskete vintervær med litt vind og snøbyger la ingen demper på innsatsen blant de yngste.

17. mars 2007 Les mer...

Nor-Meldal rennet

En god del lokale løpere deltok på Nor-Meldal-rennet tirsdag den 20.02 som gikk på skiarenaen i Resdalen. Her følger en liten rapport:
20. februar 2007 Les mer...

Terracup 5 Tydal

Det femte av rennene i årets midtnorske Terra Cup i langrenn gikk i Tydal 19.02.Så vidt vi kan se, var det seks rindalinger med, fire av dem i gutter 14 år. Best av disse ble Olav Nergård Tørset med en sjuendeplass.
18. februar 2007 Resultater

Johan Evjens Minnerenn

Tre rindalinger deltok i Johan Evjens Minnerenn, Lars Hol Moholdt, Morten Svinsås og Lasse Skjølsvold. Lars var best av alle med sluttiden 1:13:38, 2 sekunder foran Hans Petter Lykkja, Dalguten.
28. januar 2007 Resultater

Nr 4 i stafett-KM

Onsdag kveld kom 14-årslaget til Rindals-Troll (Jo Trønsdal Bævre, Lars Bakken Røen og Olav Nergård Tørset) heim fra Dalgårdstafetten med en flott 4. plass. Det var 33 lag i klassen, og det var litt gjevt å slå så mange spreke by-lag. Det var glimrende forhold ved Haukvatnet på Byåsen, 11 minusgrader og nydelige løyper. Stafetten gikk i friteknikk, 3 km x 3.
24. januar 2007 Les mer...

Jårasprinten

Søndag var det Jårasprinten på Svorkmo med stor deltagelse bl.a. fra Trondheimsområdet p.g.a Uglarennet ble avlyst. De yngste lokale løperne sesongdebuterte med fine resultat.
14. januar 2007 Resultater

Terracup 1 IL NOR

I helga var det sesongens første Terra-Cup på skistadion på Å, hvor Lars Bakken Røen og Olav Nergård Tørset kom inn på en fin delt 10 plass i G14.
13. januar 2007 Resultater

BUL-sprinten 30km fristil

I søndagens fellesstart, 30 km fristil, gjorde Lars Hol Moholdt seg bemerket ved å bli nummer 23, bare noe over 2 minutter bak vinneren Simen Østensen. På plassene bak Lars kom to så sterke karer som Espen H. Bjerke og Kristian Horntvedt. Pål Sande ble nr. 65, mens Morten Svinsås brøt løpet. Hans Petter Lykkja fikk en 37. plass, og Morten Eilifsen endte som nr. 12. Meldalingen Laila Selbæk markerte seg med en flott 2.plass blant seniorkvinnene.

26. november 2006 Resultater

BUL-sprinten 15 km klassisk

Under lørdagens 15 km klassisk ble Morten Svinsås, Rindals-Troll nr. 77. Pål Sande og Lars Hol Moholdt startet ikke. Storåsbyggen Hans Petter Lykkja kom i mål som nr. 31, mens Morten Eilifsen, Henning ble nr. 9. John Kristian Dahl, Strindheim vant menn senior.