Lars Hol Moholt

Nordmarkløpet 2010

Det 31. Nordmarkløpet ble arrangert lørdag 10. april under fine forhold. IK Rindals-Trolls Lars Hol Moholdt (bildet) kom først i mål i turklassen, 27 sekunder før Runar Flønes fra Orkanger IF, mens dameklassen ble vunnet av tidligere verdensmester Berit Aunli fra Kyrksæterøra IL. Nordmarkløpet hadde også en stor trimklasse, hele 164 trimmere deltok i år.
10. april 2010 Les mer...

Gunvor beste dame på Rensfjellrennet

Gunvor Landsem blr beste dameløper på det 56 km lange Rensfjellrennet i går. Hun vant både spurtpris, fjellpris og var best i mål!

28. mars 2010 Resultatliste

NM på ski

Rindals-Troll har hatt deltakere i NM på ski i helga. På sprinten G 17 år ble Gjermund Løfald nr 25. Hallvard Løfald, Jo Tønsdal Bævre og Lars Bakken Røen hadde sykdomsforfall
På 50 km senior stilte Morten Svinsås og ble nr 93.
28. mars 2010 Les mer...
Staking

Klubbmesterskap 2010

Skisesongen ble avsluttet med Klubbmesterskap i går kveld torsdag 25. mars. Skirennet hadde 56 deltakere. Vi er stolte over å ha med en Wold-Cup og VM-deltaker på klubbmesterskapet, flott spredning både i alder og nivå på årets klubbmesterskap!
26. mars 2010 Les mer...

Skihelg på Røros

I helga var det avslutning av ST-cupen på Røros. For de yngre var det Kretsrenn, og søndag var det KM-stafetter.
24. mars 2010 Les mer...

Birkebeinerennet 2010 - Oddvin Meland tok sitt 28. merke!

Ujevne forhold med klistervoksføre ved start, nullføre på toppene og klisterføre de siste 20km mens våre løpere gikk i tidsrommet 0700-1135. Alle våre løpere smurte med silver universalklister dekket med tørrvoks VR50.

21. mars 2010 Les mer...

Tour de Knyken

Rindals-Troll hadde 8 løpere med på Tour de Knyken lørdag 13. mars.
14. mars 2010 Les mer...

Stafett i junior-NM

I dag gikk stafettene i junior-NM i Stryn. Hallvard Løfald gikk på andrelaget til Sør-Trøndelag, og her ble det ble niendeplass.
Gjermund Løfald og Lars Bakken Røen gikk andre og tredje etappe på ST 8. lag som ble nummer 71. Jo Trønsdal Bævre, Rindals-Troll, gikk siste etappe på ST lag 10, som ble nummer 102.
7. mars 2010 Les mer...

Hovinrennet og Seterrennet

Rindals-Troll har hatt deltakere både på Hovinrennet og Seterrennet i helga:

Hallvard Løfald nr 17

Hallvard Løfald kom på 17. plass i dagens fristilrenn over 10 km under junior-NM i Stryn. Lars Bakken Røen ble bestemann i M17 med 83. plass. Der ble Jo Trønsdal Bævre nr. 100, mens Gjermund Løfald tok 125. plass av 167 fullførende.
6. mars 2010 Les mer...

Junior-NM

Junior NM er i gang. I dag ble Hallvard Løfald nr 7 på 15 km klassisk. Sterkt! Ellers blr Lars Bakken Røen nr 59 i menn 17 år, Gjermund Løfald nr 70 og Jo Trønsdal Bævre nummer 137.
4. mars 2010 Les mer...

Andre skiresultater

De fleste av våre løpere deltok i Rindalsmesterkapet denne helgen, men Morten og Hallvard gjorde ikke det.
Morten Svinsås deltok i Skieneren på Oppdal og ble nr 7 i eliteklassen. Resulter under les mer.
Hallvard Løfald benyttet helgen til treningsøkter for å finpusse formen før Junior NM som starter på Stryn førstkommende torsdag.
28. februar 2010 Les mer...
Bilde: Jo og Lars, nr 2 og nr 1 i g17 (Foto OleT).

Rindalsmesterskapet 2010

60 løpere fullførte årets Rindalsmesterskap som ble arrangert under fine forhold lørdag 27. februar ved Tjønna. Vi hadde også noen i gjesteklasse, artig at vinterferiefolk også deltar! Bilde: Jo og Lars, nr 2 og nr 1 i g17.
Resultatliste

27. februar 2010 Les mer...

ST-cup nr 5/Hølondarennet

Lørdag 20. februar var det ST-cup nr 5/Hølondarennet for våre løpere. Det ble seier for Hallvard Løfald i klasse G18 år og 2. plass for Jo Svinsås og Hans Ole Røen Halle i henholdsvis klasse G13 år og G12 år. Gratulerer!

20. februar 2010 Les mer...

Fokusstafett

Rindals-Troll stilte med fire lag i årets Fokusstafett i Knyken. I klassen 11 - 13 år ble det seier til RT 1, 5. plass til RT 2 og 9. plass til RT 3, av totalt 23 lag. I klassen 8 - 10 år kom laget vårt inn som nr 5 av 26. Veldig bra i begge klasser!!