Poengdeling mot serieleder Hitra

Torsdag 27. mai hadde jenter 16 besøk av serieleder Hitra på Skogsletta. Før denne kampen hadde Hitra 9 poeng på de 3 første kampene og en fantastisk målskår på 45-6. Vi visste at dette ville bli en tøff kamp mot en god motstander.

Etter at spillet hadde bølget frem og tilbake i omtrent 15 minutter gikk vi opp i ledelsen ved Tonje Bjørnås. Den ledelsen ble ikke langvarig for Hitra kvitterte etter bare ett par minutter.
Etter kvitteringa til Hitra tok Rindal over føringa i kampen og skapte flere gode skåringsmuligheter. Det var derfor imot spillets gang at det var Hitra som skulle skåre de 2 neste målene. Lagene syntes å gå til pause med en tomålsledelse til bortelaget da Gro Anita Bolme dukket opp og skaffet Rindal ei viktig redusering. Pauseresultatet ble 3-2 til Hitra.

Andre omgang skulle bli en skikkelig thriller der utfallet ikke var gitt før dommeren blåste i fløyta for kampslutt. Mye godt spill av begge lag, men med Rindal FK som det laget som skapte de fleste målsjansene. Tidlig i andre omgang kunne kampen virke avgjort da Hitra gikk opp til 4-2, men rindalsjentene ville det annerledes. Godt og sjanseskapende angrepsspill ble rettferdig nok belønnet med 2 skåringer til Gro Anita Bolme. Rindal presset på i de siste minuttene for å få den avgjørende skåringa, men ballen ville ikke inn mellom stengene og dermed endte kampen uavgjort 4-4.

Disse spillerne deltok: Mali N. Løfald, Gro Anita Bolme, Mali Løset, Malin G. Løset, Linn R. Skjermo, Malin Bjørnås, Tonje Bjørnås, Marie Gjerstad og Annabel Gåsvand.