Ubeseiret i vårsesongen!

Onsdag 23.juni avsluttet jenter16 vårsesongen med hjemmekamp mot Fosen på Skogsletta.
Rindal FK tok tak i kampen fra start av og skapte målsjanser på løpende bånd. Malin G. Løset(2) og Marie Gjerstad skåret Rindals mål i første omgang. Resultatet ved pause var 3-1 til Rindal FK.
I andre omgang fortsatte Rindal med å sløse bort mange store skåringssjanser. Til tross for at laget skåret 5 mål i løpet av omgangen, hadde laget sjanser nok til å skåre det dobbelte. Sluttresultatet ble 8-2 til Rindal, med Malin Bjørnås, Marie Gjerstad og Tonje Bjørnås(3) som målskårere i andre omgang.

Med seier i denne kampen forble Rindal ubeseiret i vårsesongen, med 5 seire og 1 uavgjort. Imponerende!