Storseier i Selbu

Søndag 5. september var jenter 16 år på langtur for å møte Selbu på Selbu kunstgras. Kampen ble spilt i det varmeste og beste været som høsten kan oppdrive.

Første omgang startet opp med spill stort sett mot Selbus mål. Når et lag trøkker på og skaper sjanse på sjanse uten å skåre er det som oftest 2 forskjellige utganger på det. Enten får det dominerende laget den forløsende skåringa som gir flere mål, eller det forsvarende laget skårer på kontring som snur kampen.

Denne gangen var det heldigvis det første som skjedde ved at Malin Bjørnås fikk hull på byllen. Før lagene gikk til pause skåret Malin en gang til mens Maren Høgholt satte inn Rindal FKs tredje mål. Pauseresultatet ble 3-1 til Rindal.

Andre omgang ble preget av total rindalsdominans og det var kun et spørsmål om hvor stor seieren ville bli. Sluttresultatet ble 9-1, med disse målskårerne i andre omgang: Maren Høgholt(2), Tonje Bjørnås(2), Linn Røen Skjermo og Mali Løfald.