Utklassingsseier mot Hitra

Mandag 15. august møtte jenter 16 Hitra på Skogsletta til høstsesongens første kamp. Hitra har vært en jevnbyrdig og tøff motstander å møte for jentene i tidligere sesonger. Våroppgjøret på Hitras hjemmebane endte med en knepen 1-0 seier til Rindal FK. Vi ventet oss derfor en tett og jevn kamp denne kvelden også, men slik skulle det ikke bli.

Våre jenter tok tak i kampen fra start av og overkjørte et svakt Hitralag fullstendig. Til pause var resultatet 7-1 i Rindal FK's favør, med Mali Løset(4), Grethe Iren F. Røen(1) og Mathea Møller(1) som målskårere, i tillegg skårte Hitra et sjølmål.
I andre omgang "sparte vi litt på kruttet" ved å hvile på noen av de mest sentrale spillerne i lengre perioder. Dette førte til at omgangen ble litt jevnere i målprotokollen. Sluttresultatet ble likevel 13-4 til Rindal FK. Målskårere i andre omgang var Linn Røen Skjermo(2), Maren Høgholt(2), Arnhild Myklegard(1) og Mali Løset med nok ei skåring.

Mali Løset regjerte i stor stil som sentral midtbanespiller, noe som er en ny rolle for henne. Ellers var det en flott laginnsats, der alle bidro til utklassingsseieren.

Disse spillerne var med: Grethe Iren Fjellvik Røen, Maren Høgholt, Mathea Møller, Anna Fivelstad, Annabel Gåsvand, Marie Gjerstad, Arnhild Myklegard, Tonje Bjørnås, Mali Løset og Linn Røen Skjermo.