Utklasset Buvik

Det var Buvik 2 som sto på motsatt banehalvdel da jenter16 spilte sin andre hjemmekamp av året. Buvik var, som Rindal FK, ubeseiret før denne kampen på Skogsletta fredag 13.

Som Buviks resultater skulle tilsi ble første omgang en svært spennende og jevnspilt affære. Buvik skåret det første målet før Malin G. utlignet for hjemmelaget. Bortelaget tok på nytt ledelsen, men gikk ikke lang tid før Marie Gjerstad kvitterte for Rindal FK, etter et praktangrep og fint samspill med Malin G. Løset. 2-2 sto seg til pause og gav et godt bilde av det som skjedde i første omgang.
Mens første omgang var jevnspilt ble andre omgang en ren overkjøring. 3 soloraid med påfølgende skåringer av Malin Bjørnås "punkterte" kanskje kampen, men også godt forsvars- og keeperspill bidro til en ren utklassingsseier. Rindal FK "vant" andre omgang 6-0 og kampen 8-2 med Malin Bjørnås(4), Maren Høgholt og Mali Løset som målskårere i andre omgang. En veldig god kamp av hele laget.