Orkla 2 - Rindal

Uavgjort mot Orkla 2

I åpningskampen for G16 møtte laget Orkla 2 på Fannremsmoen.

Rindalingene hadde etter hvert i første omgang et godt tak på Orkla, og ledet ved pause hele 5-2. Da hadde Jostein Landsem satt inn fire mål på bare 6 minutter fra det 32. minutt til 38.! Vebjørn scoret forøvrig årets første mål etter et flott veggspill med Aksel Norli.

I omgangens siste spilleminutt ble Bjørnar Smevoll taklet stygt bakfra, og han måtte forlate banen med skadet/brukket albue. Resten av kvelden ble for hans tilfelle tilbrakt på Orkdal Sykehus hvor han fikk tatt røntgen og lagt armen i gips.

Andre omgang ble litt annerledes styrkemessig enn første. Orkla foretok etter pausen flere "heldige" bytter og fikk en scoring etter bare 3 minutter. Med disse byttene endret kampen seg, og Orkla fikk et spillemessig overtak, og de hentet til slutt inn ledelsen som Rindal hadde fra første omgang, og kampen endte dermed 5-5.

Referenten fikk ikke sett andre omgang, men Rindalingene viste i hvert fall i første omgang mye godt spill og veldig gode tendenser i sitt bevegelsesmønster. Litt finpuss gjenstår naturligvis, men kampen må sies å være veldig godt gjennomført. Spesielt med tanke på at dette laget også bare har én tidlig treningskamp i forkant av sesongen.

Disse var med: Anders Grytbakk, Leif Trygve Helgetun, Vegard Almås, Jostein Lilleløkken, Even Almås, Vebjørn T. Bævre, Brage Storholt, Anders N. Løfald, Bjørnar Smevoll, Jostein Landsem, Aksel Norli, Jonas N. Tørset, Hans Ole Røen Halle, Jørgen Halgunset og Torbjørn Glåmen.