Lagbilde G12 2011

To nye seire for G12

G12 er nå ferdig med høstsesongens to første kamper, mot Klæbu og Lensvik.

Den første kampen ble spilt hjemme på Trollbanen den 23. august mot Klæbu. I første omgang var Rindal det førende laget, og tok tidlig ledelsen. Gjennom hele første omgang var spillerne tidlig oppe og presset motstanderen, slik at vi kunne komme på hurtige overganger mot Klæbus forsvar. Dette resulterte da også i en behagelig 5-2 ledelse til pause.
I andre omgang forandret imidlertid kampen karakter, og Klæbu tok gradvis over initiativet. Rindals spillere mistet formasjonen, noe som førte til at det gode spillet forsvant, og angrepsforsøkene besto stort sett av enmannsshow. Men etter en spennende avslutning på kampen gikk likevel seieren til Rindal med 8-7. Dette var for øvrig Klæbus første tap i år.

Den andre høstkampen ble spilt borte mot Lensvik den 30. august. I motsetning til forrige kamp ble denne helt uten spenning. Etter ledelse 18-0 til pause, endte kampen til slutt med seier 29-0 til Rindal. I fjor hadde vi to relativt jevne oppgjør mot Lensvik, så de hadde et merkbart svakere lag i år. Vi benyttet anledningen til å rokere mye på laget i denne kampen, og 9 av 10 spillere tegnet seg på scoringslisten.