Surt tap mot Singsås

Lørdag 17. september spilte jenter 16 sesongens siste hjemmekamp. Motstander på Skogsletta denne lørdagen var Singsås, et lag vi slo 3-0 på bortebane i vårsesongen. For de av oss som er sterke tilhengere av 2+2=4 metoden, skulle det tilsi en sikker hjemmeseier til Rindal FK. Kampen skulle vise at matematikk og fotball er to forskjellige ting.
Rindal - Singsås
En gjenganger gjennom hele sesongen, men helt klart aller verst i høstsesongen, er at jentelaget vårt sløser noe voldsomt med målsjansene og samtidig gir vi bort litt for enkle mål til motstanderlaget. Til pause sto det 2-0 til bortelaget etter et utall av sjanser og skuddforsøk fra Rindal FK.

I andre omgang var rindalsjentene enda mer overlegne i banespillet og skapte et ganske massivt press mot singsåsmålet. Denne dominansen i banespillet resulterte i bare ei skåring. Arnhild Myklegard sto for skåringa, et vakkert skudd i hjørnet etter fint forarbeid av Anna Fivelstad. Et surt 1-2 tap.

Disse var med: Anna Fivelstad, Maren Høgholt, Grethe Iren Fjellvik Røen, Mathea Møller, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Annabel Gåsvand, Mali Løset og Linn Røen Skjermo.