Stortap mot Trønder-Lyn

A-laget tok tirsdag kveld turen til Sørøya stadion på Kvål, hvor Trønder-Lyn var motstander.

Vinne duellene, vinne andre-ballene, springe mest og score mest var stikkordene før kampen. Dessverre så det ut til at hjemmelaget hadde fått de samme innstruksene...
Trønder-Lyn viste fra første spark på ballen at det var de som skulle vinne kampen. Rindal ble slått i hver en duell og ble springende i mellom hele tiden. Når Rindal mistet ballen, kom hjemmelaget raskt framover med mye folk, kom til innlegg og det ble farlig hver eneste gang.

Det skulle likevel ta 26 minutter før kampens første mål kom. Den kom etter corner til Trønder-Lyn. To minutter senere legger hjemmelaget på til 2-0, og enda to minutter senere får de straffe og dermed 3-0. Resten av omgangen kommer Rindal litt mer med i kampen, selv om det fortsatt er hjemmelaget som skaper det som er av sjanser. 3-0 står seg til pause.
Om 1. omgangen så svart ut for Rindal, skulle det ikke bli bedre i andre. Tre minutter ut i omgangen får Trønder-Lyn frispark 5 meter fra målet vårt, etter en misforståelse. Ballen setter Trønder-Lyn nok en gang i nettet, til 4-0. Kvarteret ut i omgangen, får hjemmelaget nok et mål. Denne gangen etter at Trønder-Lyn spilleren finter bort halve forsvaret vårt, og setter ballen enkelt i mål. Halvtimen er spilt når kampens siste mål kommer. Trønder-Lyn får frispark fra 20 meter, og skrur det opp i krysset til 6-0.

En helsvart dag for Rindal, der vi møter et mye bedre lag i dag. Trønder-Lyn har stor duellstyrke, stor fart og når de i tillegg kjører hurtige og presise overganger, er det en fullt fortjent hjemmeseier. Et lag som nok vil bli å regne med helt i toppen om de fortsetter slik.

For Rindal sin del er det nå pause til fredag 10. juni. Innen den tid håper vi å få en skadefri og ikke minst sykdomsfri tropp.