Storseier borte mot Gimse

Rindal Fotballklubbs G16-lag dro torsdag kveld til Gimse for å spille kamp på Gimse kunstgressbane. Sluttresultatet ble solide 11-1 i rindalingenes favør! Lagets pressetalsmann hadde en velfortjent frikveld da G16-laget dro til Gimse for å spille kamp på Gimse kunstgressbane. Referatet blir derfor ikke av det fyldige slaget.

Guttene viste fra starten av hvem som bestemte på banen, og allerede etter 3 minutter scoret Brage vårt første av i alt 11 mål. Gimse ble presset til å gjøre feil rundt egen 16-meter, og målene rant inn. Etter 33 minutter av første omgang hadde vi scoret 9, og sluppet inn et noe enkelt mål. 9-1 ble også pauseresultatet.
Andre omgang startet med nettsus allerede etter 1 minutt, men da ble det også stopp. Det er lett å bli preget av å ha vært så overlegen som vi var i første, og det ble en sånn passe andre omgang. Men som en av spillerne sa; «vi slapp ikke inn mål!»

Flere av Gimse-spillerne ble direkte ufine mot slutten av kampen med mange til dels stygge etterslenger. En skikkelig «grisetakling» av Vebjørn i det 30. minutt førte også til straffespark, som han selv satte inn og dermed fastsatte sluttresultatet til 11-1.

Følgende spilte (mål i parentes): Anders G, Torbjørn, Vegard, Jostein LL, Even, Brage (1), Anders NL, Vebjørn (3 - herav 2 på straffe), Hans Ole, Aksel (1), Jostein L (6), Jon Arne, Jørgen.