Sterk Rindalsinnsats i ST-CUP'en

Rindalingene gjorde det skarpt under årets første ST-CUP renn for 12-15 år på Oppdal 2.januar. Snøhetta stod som arrangør. For klassene 10 og 11 år og 16 år og eldre var det ordinært kretsrenn. Det deltok både Nord-Østerdøler og Gudbrandsdøler i rennet. Det var et forrykende snøvær under store deler av rennet, og til tider store vanskeligheter med å se løypa. Men løypene var godt preparert og traseene meget fine.

Jo Sverre gikk et meget sterkt løp i G13 og kom inn til en 4.plass blant ca. 50 løpere. Dette er hans beste ST-CUP plassering så langt. Sondre gikk inn til en 28 plass i G14. Ingebjørg gikk enda en godt løp og kom inn på 3. plass i J16.
Rindøl gjorde også sine saker svært bra. Best var Hallvard Løfald med en 4.plass i løpet og 3. plass i ST-CUP'en. Ragnhild Løfald gikk inn til en 9. plass i J14, mens Gjermund Løfald tok tredjeplassen i G11.