Sesongens første seier!

Guttelaget møtte Buvik til kamp på Rinnvollen søndag.

Rindal startet noe forsiktig etter "vanlig" mønster. Etter stillingskrig på midtbanen det første kvarteret av kampen fikk Buvik inn et mål i det 20. minutt på sin første store sjanse. Men allerede i minuttet etter ble Brage Storholt spilt fri. Han satte fart mot mål og skjøt et hardt skudd rett i tverrligger og ut!

Etter dette kom Rindal seg noe spillemessig, men det skortet fortsatt litt på tenning og aggressivitet. Etter en litt kjedelig og tam førsteomgang var stillingen 0-1 til Buvik.

Rindal - Buvik
Etter pause var det et atskillig mer tent Rindals-lag som kom på banen. Allerede etter 4 minutter satte keeper Anders Grytbakk i gang meget flott ved å kaste ballen langt til Anders N. Løfald. Sistnevnte sendte så ballen kjapt videre til Jostein Landsem som med sin hurtighet løp fra alt som var av Buviks forsvar. Og Jostein er sikker som få når han kommer i slike situasjoner og satte også denne gang ballen kontant i mål til 1-1. Tre minutter etter dette fikk Buvik et frispark i midtsirkelen. Ballen ble løftet rett inn mot mål hvor Buvik til slutt fikk kranglet til seg ballen og satte den inn til 1-2.

Men også etter dette var det hjemmelaget som hadde føringen, og var mest "på" i kampen. Etter 15 min kom Jostein Landsem seg nok en gang løs, og satte ballen bak Buviks keeper. I det 17. minutt var Rindal atter en gang på visitt i Buviks 16-meter. Etter litt kjemping gikk ballen ut på hjørnet av 16-meteren hvor Brage Storholt fikk tak i den. Og fra rundt 18-19 meter lobbet han ballen kjempehøyt over Buvik's keeper og i mål! Etter denne scoringen ble enkelte fra gjestene forholdsvis sure, og de delte ut mange ukvemsord og kom stadig vekk med munnhuggeri mot dommer Birger Aune, Singsås. Alle svart-ordene til tross; dette førte ikke til at Buvik løftet seg nevneverdig spillemessig.

Jonas N. Tørset viste heller med beina hvordan innsats på en fotballbane skal være. Men dessverre fikk han en lei lyskestrekk, og måtte etter dette gå ut. Vi får håpe det ikke fører til langvarig skadeavbrekk. Forøvrig var det betryggende å se at Vegard Almås og Jostein Lilleløkken etter hvert har fått spilt seg inn i sine midtstopper-roller. Disse to fikk avverget mange Buvik-tilløp i denne kampen. Kampen endte helt fortjent 3-2 til Rindal Fotball.

For Rindal spilte følgende: Anders Grytbakk, Even Almås, Jostein Lilleløkken, Vegard Almås, Leif Trygve Helgetun, Brage Storholt, Anders N. Løfald, Jonas N. Tørset, Aksel Norli, Hans Ole R. Halle, Jostein Landsem, Jon Arne Løfaldli, Torbjørn Glåmen.