Seier mot Sokna

Sokna var motstander når J16 spilte sesongens første hjemmekamp på Skogsletta torsdag 5. mai.

Kampen startet på best mulig måte for oss, da Marie Gjerstad skåret etter bare noen få minutter inn i omgangen. Etter skåringa fortsatte Rindal FK å skape målsjanser, men som det av og til skjer i fotball var det motstanderen som skårte de neste målene. Da omgangen var halvspilt var det Sokna som ledet kampen 2-1. Før omgangen ebbet ut sørget Malin G. Løset, med to kjappe skåringer, for at Rindal FK kunne gå til pause med ledelse 3-2.
Mens første omgang var preget av sjansesløsing fra Rindal's side, løsnet det skikkelig i målprotokollen i andre omgang. Andre omgang ble vunnet 7-0 og dermed 10-2 som sluttresultat. Målskårere i andre omgang var Linn R. Skjermo, Mali Løset og Malin G. Løset (5).

Disse spillerne var med: Grethe Iren F. Røen, Maren Høgholt, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Arnhild Myklegard, Annabel Gåsvand, Mali Løset, Tonje Bjørnås, Linn Mari Sjømo, Malin G. Løset og Linn R. Skjermo.