J16 åpnet med seier

Tirsdag 26.april spilte J16 sesongens første seriekamp. Kampen ble spilt på kunstgress på Fillan og motstander var Hitra. Før den egentlige kampen måtte vi kjempe oss gjennom Svorkbygda og over til Gangåsvatnet på svært dårlige grusveier i full vårløsning. Vi hadde litt bange anelser før kampen, for nettopp Hitra var forrige sesongs tøffeste motstander og ble til slutt også avdelingsvinner.

Men det var ingen grunn til engstelse for jentene tok tak i kampen fra start av og styrte spillet. Vi skapte mange målsjanser etter fint samspill, mens Hitra stort sett måkte ballen fremover. Etter første omgang sto det 1-0 til Rindal FK etter en fin skåring av Malin G. Løset.
Andre omgang forløp som første med et klart spillemessig overtak til Rindal FK, men uten at noen av lagene klarte å få ballen i mål i denne omgangen. En kjempebra sesongstart for J16-laget som lover godt for resten av sesongen.

Disse var med: Grethe Iren F. Røen, Maren Høgholt, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Kristin Nordlund, Annabel Gåsvand, Mali Løset, Tonje Bjørnås, Malin G. Løset og Linn R. Skjermo.