Grei seier mot Lensvik

Torsdag 15. september var jenter 16 på agdenestur for å spille mot Lensvik. Det skulle bli en kald og hustrig opplevelse rent værmessig, med periodevis kraftig regn og stri vind.

Spillemessig og resultatmessig derimot ble det en hyggeligere affære. Starten på kampen kunne tyde på at dette kunne bli en av de kampene der resultatet langt i fra er i samsvar med innsatsen. Vi styrte spillet og misbrukte sjanse på sjanse, mens Lensvik skåret på noe som nesten ikke var målsjanse engang. Etter 20 minutter av første omgang var spilt sto det 2-0 til hjemmelaget . Heldigvis for oss klarte Marie Gjerstad å få ballen i mål to ganger før omgangen var over, slik at vi kunne gå til pause med uavgjort 2-2.
I andre omgang lyktes vi litt bedre på sjansene våre, slik at det ble ingen tvil om hvor poengene skulle havne. Linn Røen Skjermo skåret 3-2 målet for oss, før Mali Løset puttet på sitt første for dagen. Til slutt skårte Lensvik et selvmål etter å ha blitt presset hardt etter corner. 5-2 til Rindal FK ble sluttresultatet etter en godkjent kamp av oss.

Disse spillerne var med: Maren Høgholt, Mathea Møller, Anna Fivelstad, Grethe Iren Fjellvik Røen, Kristin Nordlund, Annabel Gåsvand, Arnhild Myklegard, Marie Gjerstad, Mali Løset og Linn Røen Skjermo.