G16

G16: Kolstad - Rindal 6-2

Siste kveld med gjengen! Småstygt resultat, men også mange lyspunkt mot avdelingsvinneren. Rindal endte dermed på 3.plass av de 10 lagene i 2.divisjonsavdelingen

Kolstad var klare som vinnere av 2.div allerede før denne kampen, og det var ikke tilfeldig, de har fått fram et svært ballsikkert, teknisk og hurtig lag, og er de klart beste vi har møtt i seriespill denne sesongen. Kolstad sjokkåpna, og leda 2-0 etter 6 minutter, og 3-0 etter drøye 15. Etter dette kom vi skikkelig inn i kampen de siste 20 minuttene av 1. omg, og i denne perioden og de ca 25 første av 2. omg er det vi som skaper sjanse på sjanse, og vi får også våre to mål ved Steinar og Lars Aleksander. Offensivt gjør vi bortimot årsbeste i disse periodene, men så slipper vi til gjengjeld også til litt for enkle mål i mot, og Kolstad får da igjen betalt for sitt kjappe og tekniske spill. Da renner det til slutt inn til tap 6-2. Vi gratulerer Kolstad som fortjent serievinner, dette ga oss god trening og erfaring for neste sesong, selv om sluttresultatet gjerne kunne og burde vært litt bedre.

21. oktober 2016 Les mer...

G16: Ranheim2 - Rindal 1-1

Rindal spilte en ok førsteomgang, og vi kunne hatt 2-3 mål i tillegg til Daniels ene, men det ble i stedet avslutninger i stenger og tverrligger. Den i tverrliggeren gikk faktisk ned og inn også, men det fikk dessverre ikke dommer med seg. I andre omgang endra kampen seg, og vi ble løpende litt for mye mellom, og sleit med å holde kontroll på ballen og på pasningsspillet. Uavgjort totalt sett derfor ok selv om vi altså kunne og burde stukket fra i førsteomgangen.

15. oktober 2016 Les mer...

G16: Rindal - Freidig 3-2

Litt tunge bein, og delvis laber fotball lenge, men gutta kjempet inn sin tredje seier på rad, og har dermed fortsatt heng på seriemesterskapet i 2.divisjon.

Sondre og Daniel skåra hvert sitt mål i en førsteomgang vi ikke var spesielt fornøyd med, men utover i andre fikk gutta justert seg opp noen hakk, og etter en strålende prestasjon fikk Emil satt inn 3-2 til seier. Nå venter Ranheim og serieleder Kolstad borte i årets to siste kamper, og med suksess mot Ranheim kan siste kamp mot Kolstad faktisk bli en ren seriefinale.

9. oktober 2016

G16: Rindal - Rennebu 3-1

Gutta holdt nivået på spillet fra forrige kamp, og spilte seg fram til ny seier i flott kamp mot Rennebu.

Rennebus bestemann var keeperen, men Daniel og ikke minst Lars Aleksander (2 mål) fikk satt inn de nødvendige måla etter mange bra sjanser riktig vei av våre. Ny god og svært fortjent lagseier, og dermed klatra vi jaggu også opp og forbi Rennebu på tabellen til pallplass i 2. divisjon. Humøret i (hjemme-)garderoben var godt på grensen til det overstadige etter kampen, vel fortjent!

23. september 2016

G16: Rindal - Heimdal 5-2

Rindalsgutta hadde fokus på større kvalitet og ro i pasningsspillet før denne kampen, og det betalte seg i høstsesongens beste match så langt. Vi skapte flere store målsjanser enn på lenge, og kunne faktisk hatt 3-4 til i mål, men er selvsagt storfornøyde med 5 i kassa. Målene kom ved Henrik, Daniel (2) og Lars Aleksander (2).

17. september 2016

G16: Røros - Rindal 1-1

G16 på Røros i dag, og 1 poeng med hjem (etter mål fra Daniel). Et lite overtak til oss (særlig i andreomgangen), men egentlig greit nok med poengdeling.

10. september 2016

G16: Rindal - Oppdal 1-2

Det ble tap, men vi gjør nok vår beste kamp på lenge, og vi både vil og evner å ta tak i ballen, holde på den, og passe den godt videre. Så selv om poengene ikke ble igjen hos oss i kveld vet vi at dette er veien å gå på litt sikt. Sander satte inn vårt mål.

2. september 2016

G13 1.div, Rindal - Stjørdals-Blink 7-2

Våre gutter med en noe rotete første omgang, men trykket veldig til i andre omgang med stor fart mot mål.
Alt i alt en veldig fortjent seier mot nordtrønderne.

30. august 2016 Les mer...

G16: Charlottenlund2 - Rindal 0-1

Det ble en nokså jevn og sjansefattig kamp borte mot Charlottenlund i dag, men gutta jobba på, fikk et lite overtak på motstander, og til slutt også lønn for strevet da Steinar satte inn seiersmålet på tampen av andreomgangen. Godt å få i gang poengplukkinga etter tapet sist, nå venter Oppdal hjemme på fredag. Rindal rykka opp til delt 4. plass av totalt 10 lag i sin 2.divisjonsavdeling denne høsten i og med denne seieren.

28. august 2016

G16: Rindal - Støren 2-3

Vi rulla opp flere bra angrep de første 15 minutta, hadde Støren litt på hæla, og hadde stor tro på en god start på høstsesongen, og ikke minst tre poeng, men slik gikk det ikke.

18. august 2016 Les mer...
NCG16 dag 2

G16 på Norway Cup:

Tapte mot Skottene

Rindals G16-lag spilte mandag sin andre kamp i Norway Cup. Denne gang mot det skotske laget Crosshouse Boy Club. Det ble som ventet tøff motstand, men Rindal spilte en langt bedre kamp enn i går og holdt godt unna til tross for tider stort press.

Det så ut til at det gikk mot 0-0 til pause, men de rødkledde scoret i siste sekund av første omgang og gikk til pause med 1-0. Skottene fortsatte det spillemessige overtaket i andreomgangen og scoret to ganger til, slik at det endte 3-0. Rindal skapte også noen sjanser, uten at ballen ville i nettet. Stian Grytbakk sto en knallkamp for Rindal og reddet den ene kjempesjansen etter den andre i dag.

Under ser du flere bilder fra dagens kamp.

1. august 2016 Les mer...
DSCF5295

G16 på Norway Cup

Rindal IL G16 er eneste rene Rindals-lag på Norway Cup i år. (Vi deltar også med samarbeidslaget Surnadal/Rindal i G19).
G16 er satt opp i gruppe med Sotra SK 4, Lillestrøm SK 1 og skotske Crosshouse Boy Club.

Dagens kamp var mot det på forhånd antatt svakeste laget, Sotra 4. Det viste seg derimot at dette var deres førstelag, og det ble dermed tøff motstand for våre gutter som dessverre gikk på tap med 6-1. Les refert og se masse bilder nedenfor, både fra oppvarminga og kampen.

31. juli 2016 Les mer...

10. serierunde G16: Strindheim2 - Rindal 6-1

Det ble et klart tap borte mot avdelingsvinnerne som fikk gjøre litt for mye som de ville denne gangen.

18. juni 2016 Les mer...

9. serierunde G16: Rindal - Frøya 5-4

Ny seier i vårsesongens siste hjemmekamp.

11. juni 2016 Les mer...

8. serierunde G16: Rindal - Klæbu 4-2

Fin framgang fra forrige serierunde og fortjent seier.

Etter den litt skuffende kampen i forrige runde var gutta tilbake på vinnersporet i finværet på Skogsletta i dag. Klæbu fikk riktignok det første målet i dag også etter mindre enn 5 minutters spill, men til forskjell fra forrige helg holdt guttene på initiativet denne gangen, og slik kampen forløp etter dette ble seieren egentlig aldri riktig truet. Henrik utlignet først til 1-1 (8 min), og Sander la på til 2-1 (11 min) før Daniel satte inn ledelse 3-1 (30 min) til pause. Han fikk også inn 4-1, før Klæbu fikk sin redusering til 4-2 etter 75 min. på straffe.