13. sept: Rindal - Orkdal 4 3-4

13. september 2016 Les mer...
14054103_1029008790552390_4436166593671484121_n

G11-12 på Søyacup

G11-12 deltok på Søyacup idag med 2 lag. 3 seire, 1 uavgjort og 2 tap må vi si oss fornøyd med! Når vi attpåtil fikk Fair Play-pris, sier dette sitt om guttenes oppførsel i forhold til medspillere, motspillere og dommere.

27. august 2016 Les mer...

G12: Rindal - KIL/Hemne 1 - 1

Det ble en bra start på høstsesongen for G12 med uavgjort mot KIL/Hemne. En veldig artig kamp med mange store sjanser fra begge lag! Vå lå under 0 -1 til pause, men spilte en meget god 2.-omgang og klarte å utligne. Full innsats av samtlige gutter i dag👍 Nå gleder vi oss til Søyacup på lørdag der G12 stiller med to lag.

23. august 2016
G12 på Bergstadcup

G12 har hatt ei fin helg på Bergstadcup.

26. juni 2016 Les mer...
SILregn G12

G12 på SILregn-cup

G12 stilte med 2 lag på SILregn Cup i dag. Det var mange jevne kamper og flere endte uavgjort. Vi hadde ikke marginene helt på vår side så det ble ingen seier, men veldig nære på i flere kamper

19. juni 2016 Les mer...

G12: Rindal - Orkdal 3-13

Det ble tap mot Orkdal for G12 i kveld. Orkdalingene løp mere enn oss og vi ble stående litt å se på. I de to siste kampene har guttene fått til mye godt spill, men i dag jobbet de stort sett en og en.

13. juni 2016 Les mer...

G12: Skaun 3 - Rindal 3-7

I kveld ble det ny seier mot Skaun for G12. Guttene fortsatte den gode innsatsen fra forrige kamp og spilte seg til veldig mange store sjanser. Det ble mål av 7 av dem og det holdt til seier!

5. juni 2016 Les mer...
13304962_1003975763051751_8300697391097511957_o

Fotball: G12

Endelig seier for G12!

Etter fire tap mot KIL/Hemne (B), Orkanger (H), Meldal (B) og Orkdal 4 (B) smakte det ekstra godt for G12 med seier 4-3 over Skaun på Trollbanen i kveld! Det ble en skikkelig lagseier hvor guttene jobbet bedre sammen og fikk til mye godt spill. En jevn og artig kamp. Topp innsats av alle sammen!

30. mai 2016 Les mer...
13076911_986136508169010_2218985854747103608_n

Oppsummering to G12-kamper

G12 ha spilt 2 kamper i serien så langt. Mandag 25. april var det bortekamp mot KIL/Hemne og det ble tap 13-2.

2. mai 2016 Les mer...

G12 ha spilt 2 kamper i serien så langt. Mandag 25. april var det bortekamp mot KIL/Hemne og det ble tap 13-2. I dag var det hemmekamp i Rindalshallen mot et godt Orkangerlag. Det ble nytt tap 2-15, men guttene hevet seg mye i både innsats og spill fra forrige kamp så det får vi ta med oss.