G16: Rindal - Støren 2-3

Vi rulla opp flere bra angrep de første 15 minutta, hadde Støren litt på hæla, og hadde stor tro på en god start på høstsesongen, og ikke minst tre poeng, men slik gikk det ikke.

Vi fikk riktignok det første målet (selvmål av Støren), men ble etter dette jevnt over både for unøyaktige og for lite kontante i pasninger, dueller og foran målene, og Støren tok over og snudde til ledelse 2-1. Etter dette kom det seg noe igjen, og vi utligna til 2-2 ved Sander etter en fin pasning i bakrom fra Steinar, men vi sleit ærlig talt generelt med å få til noe særlig av godspillet vårt i flere perioder i dag. Uansett var det surt og frustrende å få det siste målet i mot på overtid i en såpass jevn kamp, og med tanke på de neste lagene vi skal møte var nok poengtapet her ikke så heldig. Men shit happens tydeligvis, gutta står uansett oppreiste og klare til neste kamp borte mot Charlottenlund.